Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

bol som v bete...nemyslim si ze hra je ready na 10 oktober...evidentne to chcu vydat pred arc raiders co je podla mna ovela lepsi titul pre pvp(embark cie co robi)...a samozrejme gta 6...je im to uplne jedno...pokial tam v ea nebudu robit obdenky a tukat ten battlefield non stop nebude to dorobene do 10.10...optimalizacia je celkom ok ale tie servery su hrozny trash...hit reg je otras...to ze tam dali dajaky lan event plny influencerov nekoresponduje s netcodom tej hry vobec...moje odporucania je zahrat si tu open betu pred vydanim...

• Veskoslav

Co má BF VI a vydání v říjnu 2025 společné s GTA VI, co už se posunulo evidentně na záři 2026?

A ARC je krapet jiný žánr než BF VI. To už je více jejich první hra konkurencí.

• Morraw

Proč neudělají rovnou WW3. S globální mapou, kam se budou postupně zapojovat ostatní strany konfliktu v rámci jednotlivých sezón. Takže live-service by byl pokrytý na několik let.

• Veskoslav

Protože by to nefungovalo jako například u Planetside 2?...

• ZOLLINO

Preco nie? Planetside2 vyslo okolo roku 2012. Je rok 2025 a my tu nemame ziadne MMOFPS s persistentnymi svetami, stavanim zakladne a podobne. Len klony tej istej hry od BF3. 

• Veskoslav

Podobný systém byl v 5. díle. Také to tam moc nefungovalo:)

• CoD a BF mě míjí už tak 10 let, ale z nějakého důvodu mě tahle iterace zaujala. Možná to je tím, že tam nejsou scifi výmysly a samozřejmě engine zvládne o hodně víc než kdysi - hlavně destrukce a následné bitvy na změněném bojišti vypadají opravdu skvěle.

Určitě otestuju během open bety, díky za zmínku, jinak by mi určitě utekla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit