Ukázka z druhé série Falloutu láká do New Vegas. Výprava začne těsně před Vánoci
-
Těším se. Kdyby se povedlo setkání House a Ghoula, byla by to pecka. :)
Seriál pro mě rehabilitoval Waltera Gogginse, kterýho jsem měl ve škatulce herce jednorozměrných slizounů a hrozně se mi líbilo, jak pojal roli předválečného Coopera.
-
Nuda k uzoufání tenhle seriál, otravnej fanservis, ten by jim šel, ale napsat k tý úlisný omáčce dobrej scénář, to už je těžší. Hlavně ať roste prodej Funko pops!
-
-
Wtf....Raději se ani neptám, co tedy považuješ za kvalitní herní adaptaci. Ještě řekni TLOU a víme načem jsme.
-
-
TloU byl snad ještě horší a kolega má pravdu, je to jen fan servis, scénář je totální nesmysl a ještě to zníčilo lore jakožto "oficiální" část, NCR pryč, bratrstvo totální a neschopný trapáci, ghull si vzpomene na slabiny v power armoru jen když to neohrožuje "našeho hrdinu" z bratrstva kterej i když všechno totálně furt mrví tak je furt povyšován etc..
-
-
-
Jak válka začla přeci víme z první série...začli jí korporace protože když vyhladíte všchny co by kupovali vaše produkty a svět uvrhnete do posnukleárního pekla tak máte pravý monopol přece!!!
-
-
Tam to bylo pouze naznačeno, že by měli válku rozpoutat.
Hlavní artiklem nebylo prodávat produkty jako takové kvůli válce, v té nic neprodáš, ale vytvořit strach, aby se produkty prodávaly. Navíc potřebovali testovací prostředí pro své experimenty:) To je druhá strana. -
-
Já myslim, že tam bylo vyloženě řečeno na tý konferenci nebo co to bylo těch velkých korporací, že když zníčej ostatní tak dosáhnou 100% monopolu
-
-