Nový datadisk k World of Warcraft přidá rasu a další příjemná vylepšení
-
Zabiják 20 prasat vrat se a zabij dalších 15 mutantu, pak se vrat a zabij 16 veverek, takhle nějak vypadají nejen WQ již řádku let, raidy pořád dokola totez zabij padoucha co chce znicit vsechno, pvp mrtvé a i když jsi velký šampion, který již 200lrat zachránil Azeroth, tak s každým dalším dlc je z tebe opet nula, která musí vše velmi pomalu sbírat a takhle to funguje přes 20 let, nechápu jak to někoho ještě může bavit, teda pokud daný hráč nevykazuje prvky autismu. PS jestli tahle upoutávka měla přilákat hráče tak nevím, zatím je to snad to nejhorší co bliizshit vydal.
-
-
Pravdu díš. To je snad nejhorší upoutávka od Blizzardu.
Většinu videa se jenom kecá. A ještě k tomu jsou to patetické kecy typu "bla bla, přichází temnota, bla bla, temnota chce vše pohltit, bla bla bla, my se nikdy nevzdáme". 🤮
No asi na tom bude dost pravdy, že Blizzard začal používat generativní AI pro tvorbu děje.
-
-
Nejaky současný hráč co by mi zhodnotil aktuální stav wow a hráčské komunity? Ptám se jen ze zvědavosti jako bývalý hráč
-
-
Teď nic moc. Servery poloprázdné. Většina hráčů čeká než vyjde nový datadisk a pak to vyzkouší a pár měsíců budou hrát. Teda pokud nový datadisk nebude fail. 😉
-
-
Tak ze první měsíce hype a pak hibernace do dalšího datadisku? Říkám si jestli si tím vydáním WoW Classic zbytečně netříští hráčskou základnu….
-
-
Ano, všichni očekávají podobný trend jako u několika předchozích datadisků. První měsíc budou servery přeplněné a pak to půjde rychle dolů.
A díš pravdu, když říkáš, že hráčská základna je rozstříštěná. Ale ne zas tak moc, jak by se zdálo.
Spousta lidí Classic vyzkoušela, pár měsíců ho hrála z nostalgie, a pak to přestala hrát, protože je to fakt retro nuda (tisíckrát "find, kill, return"). Samozřejmě se najdou nějací strdcaři, co hrajou Classic pořád, ale oni jsou spíš v menšině.
-
-
-
-
Další Garrison?
-
To se pořád hraje?:)
-
-
Ne, nehraje. Je to mrtvé. Ještě nějaký debilní dotaz?
-
-
ne
-
-
-
Doporučíte mi někdo prosím yt kanál/videa, která vysvětluji celý WoW lore, případně skládají celý příběh z ingame filmečků? Kdysi jsem to někde viděl, ale zajímalo by mě, co je dnes up-to-date