Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasuja

Za mě overhyped hra. Unudil jsem se u toho k zemdlení.

• Horst_Fuchs

Už má tenhle bugfest i nějakej konec nebo pořád jen tu zabugovanou slideshow? Pořád hra končí uprostřed děje, tj, na konci Forlorn Swords (tj. Akt 3)? Pořád žádnej Kamelot a další lokace? Pochybuju, že to těch pár questů navíc a NG+ zachrání. A ten ohavnej mazlík byl ve hře jak pěst na oko, divím že přidávají další varianty.

Jako ano, pozitivem hry byl pěkný průzkum mapy, to je jednoznačně hlavní lákadlo hry, ale všechno ostatní je už na první pohled odfláklý až hanba nebo spíš nedodělaný.  Zpětně dost lituju času co jsem s tím strávil, ty stovky bugů, zoufalá umělá inteligence, odfláknutost většiny questů i dialogů, i mizernej strojovej překlad lze odpustit, neexistující konec fakt ne.

Je  očividný, že autoři měli hodně plánů, ale peníze jim nejspíš došly tak o dva roky dřív než plánovali, soudě podle zoufalýho stavu ve kterým byla ještě před půl rokem, tj. už po několika patchích co ale vyřešili stejně jen minimum z hromady problémů hry. Tak nějak mi to připomíná mou první zkušenost s Gothic 3.

• Tenurri

Asi před měsícem jsem vyšla z Jižních rohů a od té doby čekám na update, o kterém jsem náhodou zahlédla info. Tak konečně je tady a můžu zase pokračovat  :D

• zimny.petr

Jedno z nejlepších RPG co sem hrál. Za mě super.

• Inquisitor

o hře slyším prvně moc se o ní nikde nemluví ale vypadá to dobře v zimě možná pořídím

• Davies182

Je to úžasný, mám v tom zatím 72+ hodin, a to jsem teprve v polovině mapy Cuanachtu 😀. Neskutečně si to užívám, ta atmosféra objevování je nezaměnitelná. Sice bych ocenil krapet vyšší obtížnost (anebo aspoň vyšší HP monster), protože můj sniper archer s 500% sneak damage je šílenej lučištnickej tank, ale jinak nemám co vytknout. Hrozně se jim taky povedl ten systém vylepšování výbavy.

... no prostě, na nákup Cronosu ještě rád počkám, a ani mě nemrzí nabité září, protože tohle explorační RPG je TOP!

• tyjo..to je zvláštní já jsem měl za 42 hodin dohraný všechny...4 mapy? Ze začátku jsem jel taky archera, přišlo mi to silný ale pak jsem šel full mage a v ten moment v podstatě neexistuje obtížnej nepřítel, všechno vybuchne/shoří... :D ale vlastně takle zpětně pár měsíců po dohrání nejvíc kvituju, že to má strašně supr melee combat a fakt fajn feel když to člověk poprve zapne, tak má pocit, že hraje něco novýho a to se mi dlouho nestalo. supr věc. malá a úderná.

• Reeki

Až na to, že ve hře jsou jen 3 mapy.

• jo..však to píšu s otazníkem..je to fakt pár měsíců co jsem hrál.

• Davies182

Já nikdy nikam nespěchám, užívám si ten lore, prozkoumám každou díru 😅 a skilluju se na pořád těch samejch respawnech nepřátel a hlavně nočních děsech....

Hádám, že koncem příštího tejdne dojedu druhou mapu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit