Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

Zeptejte se mě cca po dalších 100 hodinách, záleží prostě, jaký pak bude endgame grind. 

Z Borderlands 2 si neustále pamatuji, co padalo z Black Queen, že Bunker dropoval Sham, King Mong zase Badaboom, k Hodunkům jsme chodili farmit Slaggu a fandům nemusím vysvětlovat, co je Bee, Butcher, Sand Hawk a Pimpernel a kde bydlí Terramorphous. Do toho se čachrovalo s uloženými pozicemi, protože spousta questů dávala za odměnu nejlepší věci ve hře.

Z třetího dílu si nepamatuju nic, stěží názvy elit a bosů, názvy map, questy vůbec a jen pár zbraní. A čtyřka na mě zatím po cca 40 hodinách působí podobně. Ale i tak je to prostě moje srdcovka, jsem hrozný fanboy a v kooperaci 4 lidí ta hra prostě nemá konkurenci.

Unreal 5 ovšem raději komentovat nebudu.🤮

• "mnozí ji označují za nejlepší díl od legendární dvojky" - a že těch dílů mezitím opravdu vyšlo hodně... Jinými slovy čtyřka je dle mnohých lepší než trojka, což ale ve výsledku neznamená vůbec nic...

• IamShyNotScared

Neříkáte pravdu. Buď proto, že o tom tedy nevíte, nebo proto, abyste si připadal zábavný, vtipný a moudrý. Bohužel nejste ani jedno, tudíž budu předpokládat, že o Presequelu a Wonderlandu nic nevíte. Anžto bych Vám doporučil se k tomu zbytečně nevyjadřovat, bývá to běžná zvyklost u slušně vychovaných lidí.

• Derp_1337

Trololol

To ty neříkáš pravdu a bohapustě osočuješ ostatní lidi ze lži.

Začnu fakty: Borderlands 4 má skóre 85% na Opencritic a 84% na Metacritic. Borderlands 3 má skóre 81% na Opencritic i Metacritic. Borderlands 2 má skóre 86% na Opencritic a 89% na Metacritic.

Takže jeho tvrzení, že B4 je lepší než B3 je založené na faktech. Stejně tak to, že B2 je hodnocené jako nejlepší díl série. Tudíž říká pravdu !!!

PS: Samozřejmě ty kecy okolo jsou zbytečné a bezpředmětné, ale to nutně neznamená, že lže.

• redicius

A nemyslel to pan StydlivýNevylekaný narážku na to, že mimo díl 3 vyšly i jiný díly? Stejnou narážku, kterou zkoušela vtipně zprostředkovat VyměkláMoč ?

• Derp_1337

Ano, mimo 3. díl vyšly i jiné díly (celkem 10?). Ale tak nějak to nic nemění na tom, že 2. díl je běžně vnímaný jako nejlepší z celé série. Však jsem taky sdílel odkaz na žebříček her. Těch žebříčku je mnoho a většinou se shodují o kvalitách 2. dílu.

Vyměklý to zprostředkoval vtipně. Stydlivka ne, ten to bral až moc vážně.

• "Stydlivka" se ohradil proti tvrzení, že srovnání neznamená nic, ne proti srovnání jako takovému. "Vyměklý" tvrdí, že "nejlepší od dvojky" znamená pouze "lepší než trojka," ale ono to reálně znamená "lepší než trojka a další dva vedlejší díly."

Méně brouzdání po Metacriticu a více snahy o pochopení kontextu.

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Co jsi napsal, nedává smysl. Vyměklý jasně napsal, že mezitím vyšlo hodně dílu. 

Ono to tak nejde vytrhnout z kontextu jenom jednu větu a proti té se ohradit a úplně ignorovat zbytek textu. Když něco takového uděláš, tak je chyba v tobě a ne v původním příspěvku. 

• Reakce na příspěvek:

Critical error: Sarcasm detection failed!

• Derp_1337

Reakce na příspěvek:

Critical error: When you are trying to be a smartass, then first you have to be smart. Otherwise you are just an ass.

Použití v sarkasmu v textu je problematické. V textu totiž chybí nonverbální stránky komunikace z kterých člověk běžně při konverzaci pozná, že se jedná o sarkasmus.

A nejsi ty náhodou nějaký advokát chudých? Zastaváš se někoho, když není jasné, jak to myslel.

• Reakce na příspěvek:

Sorry, ale pokud kritizuje článek za špatné srovnání, tak to, že je mezi dvojkou a čtyřkou "opravdu hodně" dílů, bude určitě myslet vážně. Tři lidi ze čtyř to pochopili.

• Jevo83

Ano, posobi to trochu ako “cyberpunk 2 bude jeden z najlepsich dielov serie”😀

• Tady tu hovadinu jsem kdysi zkusil, stačilo čtvrt hodiny ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit