Kingdom Come: Deliverance 2: Odkaz kovárny – recenze přídavku z Kutné Hory
-
trosku som sa teraz rozohral ako som kupil 9800x3d..spiderman 2,rdr1 a mafia old country...myslim ze je cas sadnut za kc2 konecne...
-
vice noseni pytlu! hooray! 😂
-
-
A víš, že první nošení pytlů na Troskách jde skipnout?:) Celý quest s Tomášem lze udělat za necelých 15 minut:)
-
-
Kdo by to proboha skipoval?
Vždyť je to peak hratelnosti celé hry!
-
-
-
Mám dohrané. Za mě velice příjemné rozšíření, oprava orloje bude patřit mezi nejlepší vedlejší úkoly v celé hře:)
Samotné "stavění" kovárny je také něco, co jsem si užil:)
Ale systém náhodného nálezu speciálních nákresů je katastrofa...Jinak doporučuji dělat náhodné "akce" z daného DLC. Každá ze tří aktivit (socky, střelba a zabij zloděje, tedy vypátrej kradené zboží) má svůj vlastní příběh a každé má zakončení:)
-
Za me je to povedene rozsireni, ma sice nejake bugy, prodejni truhla mi prijde skoro az k nicemu s hlemyzdim tempem v jakem se z ni prodavaji veci, plus vecne behani pro material do truhly v patre je unavne, ale jinak spokojenost. Nejvice pobavila zaverecna pasaz opravy orloje, ktera je snad jedna ku jedne reference na hodne stary meme opravy traktoru, coz ale teda mladsi rocniky asi neoceni. ;)
-
-
Ten starý meme o opravě lakatoše je mezi softwarovými vývojáři pořád občas používaný. Předpokládám, že ho při vývoji používali i ve Warhorse a během toho je napadlo to překlopit i do hry. Aspoň si to lidi užijí i v dalších jazycích.
-
-
Fakt jeste frci? Vzhledem k tomu, ze je nejakych 15-20 let stary bych cekal, ze uz davno upadl v zapomneni. :)
-
-
Už ne tak jako před nějakými pěti lety, ale občas si ještě někdo vzpomene. Pravda, taky nejsme zrovna nejmladší generace.
-
-
Tento skvělý web stále funguje:
-
-
-
-