Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic

Dostává mě, že na komplet novém kompu (8 měsíců starém) za 30 táců podle Can It Run It nesplňuju ani minimální požadavky.

Kucí se s optimalizací moc nepárali, co? 🙂

• tolik stojný dneska low-end, ale stejně bych nějakým min. požadavkům nevěřil. Už to roky není vůbec vypovídající údaj. Viděl jsem je nadhodnocené i podhodnocené. Prostě to kup na steamu a když to nepojede, tak máš 2h na okamžitý refund.

Já měl jednu dobu ntb výkonově mezi xbox s a x a věděl jsem, že mi na tom půjde vše co běží na konzolích, když sundám detaily někam na prostředek. Konzole jsou docela dobrý ukazatel a kromě toho, že kazí UI a ovládání v PC hrách, jsou alespoň dobré v tom, že PC ti vydrží docela dlouho, protože krásně brzdní vývoj a tím prodlužují i životnost PC. Když to srovnám s přelomem tisíciletí, tak to jsi pořídil PC za několik platů a vydrželo tak rok spouštět nové hry na max a během dalšího roku už jsi klidně byl ve stavu, že některé nové hry nespustíš vůbec.

• Psychotic

Máš růžové brýle, pane PC Gaming Master Race 😉

• ALHAZRED

Ty se s tím komentem taky moc nepáráš...co ??

Si absolútne mimo, ale nikto to tu nespomenul, však načo...

DLB v porovnaní s hrami, ktoré DNES vychádzajú, je optimalizovaná asi najlepšie, čo tvrdím z VLASTNEJ skúsenosti, mám Ryzen 5, RTX 4070, hrám to na 4K bez DLSS, všetko na max, a snímky pod 80 fps nepadajú ! Takže neviem aké si ty kúpil PC, a aké hráš hry, ale ja som úplne SPOKO...Nehovoriac o tom ako tá hra vyzerá... KRÁSA a NÁDHERA... 

• Derp_1337

To jako fakt nesplňuješ minimální požadavky??? Jako minimum je uvedeno GeForce GTX 1060. Dnes snad ani nejde koupit herní desktop sestavu s něčím slabším než GTX 1060. 

Samotná GTX1060 se dá sehnat za 2500kč, takže je to divné, že nemáš něco podobného v sestavě za 30k. 😯

Jediná vyjímka, co mě napadá, jsou pracovní notebooky. Tam se nepočítá s hraním her a tak tam je slabší grafika.

• Psychotic

Procesor. Minimum Ryzen 7 5800X, já mám Ryzen 5 7600. Podle nějaké porovnávací stránky je můj o chlup horší.

Je to doslova jediná hra na seznamu Can I Run It, kterou mám nerozjet.

• To je dost divný požadavek. Nevidím důvod vyžadovat 13. generaci Intelu a podobně u AMD. Přitom to má plnou kompatibilitu se Steam Deckem, který má mnohem slabší procesor a ani těch 16 GB RAM tím pádem nebude ani zdaleka využitých. Chtělo by to nějaké ověření, jestli to nepojede i na starších procesorech.

• Psychotic

Ten Sonic-šílenec tvrdí, že to s nějakým Ryzen 5 rozjede bez problémů, tak třeba jo.

Nechce se mi moc věřit, že by vydali hru, kterou by ani nový herní komp za nemálo peněz vůbec nerozjel, vždyť by se sami stříleli do nohy. Nevšiml jsem si, že by to v marketingu prohlašovali za nový Crysis.

• ALHAZRED

Tak ten Sonic-šílenec má presne AMD Ryzen 5 7600X 6-Core Processor, a ide mu to krásne, lebo neverí každej kravine ohladne odporúčaných požiadavkov...ak budeš dobrý, tak ti presne povie na kolko % má vyťažený precesor...ty psycho Psychotic...tak veslo sťa...kupuj...prinajhoršom refunduješ, lebo akú máš grafiku si nenapísal...btw môj PC stál vlani v dubnu 1200€ a ešte mám 32 RAM a 2 SSD disky... 

• ALHAZRED

Recenzia na DLB, a je tu  5, naozaj trapných komentárov... DL prvý diel tu dostal 6, čo je u mňa plne desiatková hra, teraz 7 na PS5,...tu je niečo ale uplne celé zle...asi JA...😛

• Nemáš to hrát na pačkovači v mazanici.

Hru už mám nainstalovanou, nejdřív si ale dohedu luxusní Cronos. Spíš mě tarazily trošku nějaké řeči v recenzi na Steamu, že prší uvnitř budovy nebo že v noci svítí slunko...ehm?

No a doufám, že RT přidají brzy, i když já ho zatím v žádné hře nepoužil, nikdy jsem neviděl rozdíl při hraní v pohybu, to raději vymaxuju detaily nebo vyšší fps, což oproti RT jasně poznám.

• OndrejPartl

Déšť uvnitř budovy jsem nezaznamenal, ale obecně mi přišel efekt deště zvláštní. Nicméně denní svit slunce v noci se opravdu párkrát stal. A v té poslední misi, která v mém průchodu byla naprosto rozsypaná (viz. recenze), se rovněž stalo, že se během dvou až třech minut vystřídala noc/den/noc/den.

• Snad to opatchují, je fakt k nasrání, že dnes vyjde hra rozbitá a teprv se spravuje za pochodu. Holt když blbci za to dávají plné pálky v den vydání, ten zbytek normálních s tím nic nenadělá.

• iSpirit

" Holt když blbci za to dávají plné pálky v den vydání, ten zbytek normálních s tím nic nenadělá."

nepal jsi, že už máš hru nainstalovanou?

• Jj, ze sdilene knihovny..

• Davies182

Aneb když si myslíš, že jsi chytřejší než ostatní, a dáváš to najevo velmi uvědomělými komentáři 😅.

Fakt síla tahle potřeba dělat blbce ze všech ostatních, kteří nedělají stejné věci, jako já. Vždycky mě to překvapí 😎.

Předem většinou platí fanoušci studia. Nebo série. Nebo lidi, kteří chtějí podpořit žánr. Dát najevo tvůrcům, že o jejich titul je zájem. Zaplatit jim dopředu za jejich snahu.

Ale chápu, že ředitel zeměkoule se sdílenou knihovnou tuhle iniciativu ve své zaslepené velikosti nedokáže identifikovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit