Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

Recenzia na DLB, a je tu  5, naozaj trapných komentárov... DL prvý diel tu dostal 6, čo je u mňa plne desiatková hra, teraz 7 na PS5,...tu je niečo ale uplne celé zle...asi JA...😛

• Nemáš to hrát na pačkovači v mazanici.

Hru už mám nainstalovanou, nejdřív si ale dohedu luxusní Cronos. Spíš mě tarazily trošku nějaké řeči v recenzi na Steamu, že prší uvnitř budovy nebo že v noci svítí slunko...ehm?

No a doufám, že RT přidají brzy, i když já ho zatím v žádné hře nepoužil, nikdy jsem neviděl rozdíl při hraní v pohybu, to raději vymaxuju detaily nebo vyšší fps, což oproti RT jasně poznám.

• OndrejPartl

Déšť uvnitř budovy jsem nezaznamenal, ale obecně mi přišel efekt deště zvláštní. Nicméně denní svit slunce v noci se opravdu párkrát stal. A v té poslední misi, která v mém průchodu byla naprosto rozsypaná (viz. recenze), se rovněž stalo, že se během dvou až třech minut vystřídala noc/den/noc/den.

• Snad to opatchují, je fakt k nasrání, že dnes vyjde hra rozbitá a teprv se spravuje za pochodu. Holt když blbci za to dávají plné pálky v den vydání, ten zbytek normálních s tím nic nenadělá.

• iSpirit

" Holt když blbci za to dávají plné pálky v den vydání, ten zbytek normálních s tím nic nenadělá."

nepal jsi, že už máš hru nainstalovanou?

• Jj, ze sdilene knihovny..

• Davies182

Aneb když si myslíš, že jsi chytřejší než ostatní, a dáváš to najevo velmi uvědomělými komentáři 😅.

Fakt síla tahle potřeba dělat blbce ze všech ostatních, kteří nedělají stejné věci, jako já. Vždycky mě to překvapí 😎.

Předem většinou platí fanoušci studia. Nebo série. Nebo lidi, kteří chtějí podpořit žánr. Dát najevo tvůrcům, že o jejich titul je zájem. Zaplatit jim dopředu za jejich snahu.

Ale chápu, že ředitel zeměkoule se sdílenou knihovnou tuhle iniciativu ve své zaslepené velikosti nedokáže identifikovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit