Saúdská arábie a zeť Donalda Trumpa zprivatizují Electronic Arts. Obchod se uskuteční za více než 1 trilion korun
-
Tak snad zatnou tipec te levicove propagande ve hrach.
-
Super sprava, takze novy vlastnik EA mozno dovoli spravit remake ci pokracovania hier od Bulfrogu :)
Boze co bych dal za Black & White, Dungeon Keeper 1 v takom Unreal engine :) A Populous by tiez mohlo byt fajn... -
Jsem jediný, komu slovo "zprivatizovat" připadá nevhodně použité? Možná je to správně, nejsem ekonom, ale v češtině to většinou znamená převod státní firmy do soukromých rukou ať už plně soukromých nebo pod veřejně obchodovatelnou společnost.
Tady jde o převod veřejně obchodovatelné společnosti do rukou jedné státní firmy a druhé firmy vlastněné příbuzným prezidenta, což působí dost zvláštně (ano, je tam ještě třetí soukromá).
-
Tak to je vlastně dobrá zpráva, od Anthemu mi nesmělo EA přes práh, teď na ně mohu zapomenout úplně.
-
Bonesaw Champions 2026 incoming.
-
-
Vypadá to že se možná dočkáme i Attack on Capitol championship.
-
-
Tisic bilionu je biliarda a tisic biliard je trilion :D
-
-
Ach, ty přepočty, čísla a krátké/dlouhé škály. Děkujeme za upozornění, opraveno.
-
-
Tak si jeste opravte odkaz ,,zpatky na clanek,, z diskuze :)
-
-
Veru, tam stale svieti ten 1 000 000 000 000 000 000 korun
-
-
-
-
Trilion to opravdu není.
-
-
Ach, ty přepočty, čísla a krátké/dlouhé škály. Děkujeme za upozornění, opraveno.
-
-
Cely chaos sposobuje ten hlupo nepresny anglosasky system milion-bilion-trilion, ktory je sice na prvy pohlad logicky, kym si clovek neuvedomi, ze bilion je milion na druhu (cize 12 nul) a trilion je milion na tretiu (cize 18 nul) atd
-
-
Ono jak se to vezme, me je treba blizsi ten anglosasky system, kde je exponent 1+n (kde n je 2 pro billion, 3 pro trillion, atd.), nez nas. Ten ma samozrejme take svou logiku, ale jen dokud se tam nezacne motat miliarda, biliarda, atd. s polovicnim exponentem. :)
-
-
Každému vyhovuje něco jiného. Mně přijde 2n systém konzistentnější než 1+n.
-
-
-
-