Game Pass razantně zdražuje. Stránka se zrušením předplatného nápor nespokojených zákazníků neustála
-
Prave mi prisla SMS ze jsem zaplatil mesicni Ultimate za 14.99 EUR coz je v pohode, ale 29.99 USD zni skoro jako dvojnasobek ;-( uvidime. Taky by me potesilo kdyby me Microsoft informoval jako zakaznika Emailem na zmenu a ne pouze pres Twitter/X. Kazdy si musi pro sebe cenu ospravedlnit, zda to vyuzije. Ja jsem uz snad 3 mesice na XBOXu nehral, takze spis platim zbytecne a jsem za ovci.
-
-
To nezní jako dvojnásobek, to je dvojnásobek a ještě 0,01€ k tomu.
-
-
"Stránka se zrušením předplatného nápor nespokojených zákazníků neustála" Tak si říkám, jestli to nebyl záměr, aby zákazníci měli čas si to zrušení rozmyslet :-D
-
V Nemecku mi _zatial_ pise 17.99 EUR. Akonahle to pojde na nieco podobne ako US$30, tak dovi dopo, nech sa zadrhnu.
-
-
Tak, zrusene.
-
-
A já furt nechápu lidi co jim skočili na ten obchodní model - koupím si konzoli, pak si koupím hru a pak jim ještě měsíčně platím abych ji mohl.hrát s kámošema.
-
PC gamepass stále je (i s dayone hrama), stačí dole rozkliknout ZOBRAZIT PLÁN POUZE PRO PC, cena 369 Kč...
-
-
Ha, díky za upozornění, opraveno!
-
-
Tak to se opravdu povedlo, největší tahák - AAA hry v den vydání - bude za 7 stovek měsíčně. Předplatné teď zruší tolik lidí, že ve výsledku vydělají ještě méně než před zdražením...
-
-
Ono je otázka kolik je pc a kolik je xbox hráčů, pro pc pokud člověk nechce cloudový hraní, tak je ultimate zbytečný a stačí pc gamepass. Další věc je, nekupovat to přímo od ms, kódy v různých akcích kupuji o 20-50 % levněji
-
-
Máš pravdu, ale nedělám si iluze, že ho brzy taky nezdraží a tím samozřejmě zdraží i tzv. šedé kanály, kde se přiznám také občas nakupuji.
-
Kde napriklad jsou ty akce? Diky
-
-
kdekoli chce to sledovat, teď třeba na allegru mají ultimate za 257
-
-
diky
-
-
Já třeba koukám na IsThereAnyDeal.com.
-