Největší úspěch v 32leté historii Funcomu vede u tvůrců Dune: Awakening k propouštění
-
Slyšel jsem, že pendlování některých koncepčních umělců (kreslířů, ilustrátorů) je vlastně docela normální. Někdo kdo vyloženě není nutný pro Patche, QoL updaty atd. je asi pak zátěž pokud se ještě nerozjel nový projekt... Ale kolik takových zaměstnanců potenciálně je?
-
-
Normalni jak se to vezme, sice to jsou role, ktere casto klidne muzes i outsourcovat (a take se outsourcuji), ale pokud mas sikovne lidi "primo v dome", neni uplne prozirave se jich zbavovat. Ono obecne muzes zredukovat vetsinu roli, pokud se dodela projekt, nasledny objem prace pro dodatecny obsah je vyrazne mensi a dalsi projekt je v nedohlednu, jak pises a tech lidi muze byt i celkem dost.
Sikovnych lidi co uz ale vedi kde co a je ale skoda se zbavovat, je to neefektivni, i kdyz mi prijde, ze Funcom na to asi nikdy moc nehledel a proto ty jejich hry vypadaji tak jak vypadaji (neni to poprve, co vyhazuji zamestnance po dokoncenem projektu).
-
-
Potom sa firmy cuduju, ze zamestnanci nie su lojalni a robia len nutne minimum. No ved logicky - preco by mali investovat do vztahu, o ktorom vedia, ze je kratkodoby? Preto korporaty tak radi omladzuju, pretoze kym absolvent univerzity pochopi, ze ho len vyzmykaju a vymenia, ubehne 5-10 rokov
Prec su casy, ze clovek pracoval vo firme desatrocia a vypracoval sa…. Mozno este v Japonsku to funguje, tam to bol tradicny manazersky styl, neviem posudit aktualny stav
-
-
V Japonsku to tak asi funguje, ale zaroven to znamena, ze firme obetujes zivot.
-
-
Já to mám v plánu.
-
-