Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

jedna z nejhorších her co jsem hrál

• iSpirit

tak to máš štěstí, že hraješ dobré hry a to považuji Claire za mirný nadprůměr.

• Proky

Taky názor :) nesedlo ti to. To se stává. Mě se líbil ten svět 

• Corvus

Čeština od Farflamea a jeho týmu bude vydána DNES, 9. 10. 2025. Poctivá ruční lokalizace. Žádné rychlo AI...

"Nebude to poslední verze, musíme ještě dotestovat konec, nicméně překlad je skoro hotov a většina už byla otestována." - 
    Překlad Clair Obscur

• bude čeština i na PS5? díky

• Viz článek - bude, ale až ta ofiko v tom updatu. Takže někdy později.

• Jevo83

Ja sa tomu ich uspechu velmi tesim aj preto, lebo to pravdepodobne nakopne podobne projekty vo vacsom pocte… kvalitne linearne single player pribehove hry sa dost vytratili z mainstreamu, vsade same 300 hodinove open worldy alebo multaky…..

• Já bych si tím nebyl jistý. Ono udělat takovou hru přecijen není tak snadné a levné. Takže pro malá studia to není jen o tom říct si "pojďme udělat něco jako E33". Na to musí zapadnout do sebe víc věcí.

A velká studia, tak se nepoučí. Ti to uvidí a řeknou si "a teď představte, jaká to mohla být pecka, když by tam byly mikrotransakce, sezóny a battle royale MP mód" a stejně takovou hru nezvládnou udělat :-D

Plus ono takové dobré přříběhovky vychází průběžně (God Of war, Last of Us,....) Takže E33 neukázala nic nového, co by ti, kteří to chtějí vidět, nevěděli.

• Neskutečná hra. Někdy prostě všechno zapadne do sebe tak skvěle, až si člověk říká, že to snad ani není možný. Češtinu hodně cením, protože Farflame ji ještě nedodělal, takže jsem musel přestat hrát před fightem s malířkou 😂

• Corvus

Čeština od Farflamea a jeho týmu bude vydána DNES, 9. 10. 2025. Poctivá ruční lokalizace. 

• To je super. Jen by me zajimalo jestli budou nejak na cestine spolupracovat s tymem Farflame co uz na ni delaji noficialne.

I to nedavne vydani na GOG je moc pekny pocin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit