Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wakorejsek

Já jsem hlavně rád, že PC verze je opět hratelná, input lag a frame dropy v FC 25 už zřejmě nikdy nikdo neopraví.😉

Jen tam nějak nevidím rozdíl, když si v nastavení zapnu raytracing.😐

• Existuje nějaká šance, že Vašek napíše i něco víc, než jen EA FC a Crusader Kings? 

• Bublavak

Upřímně 1 v 1 multiplayer je za mě dost nehratelnej, protože drtivá většina hraje za Real nebo City, protože je tam rychlej Mbapé a Halland a pokud hlídáš náběh jednoho hráče, tak dříve nebo později udělá NPC obrana kravinu a otevře prostor ke skórování a hráč už jen hasi malér 

Zatímco ve 2v2 kooperaci s dobře sehraným parťákem se tyhle neduhy dost stírají a je možné hráče s top kluby porazit i s klubem slabším pěkným kombinačním fotbalem.

A co jsem dodnes nepochopil, jak do arkádového fotbalu jako řemen implementovali, taktické - realistické (za mě je tento prvek opravdu nejrealističtější), což dělá aspoň za mě obecně z bránění noční můru.

• WitcherManiac

Skvela a moc vtipna recenze, vazne jsem se pobavil a byla prinosna i informacne. Vasku, ohledne konkurence, ja taky nostalgicky vzpominam na PES v nejlepsi forme (2018 - 2021) a loni me proto dost prijemne prekvapila novinka UFL. Celkem jsem si tenhle pomalejsi fotbal oblibil - hral jsi ho a jestli jo, co na nej rikas? Diky a at se dari, doufam ze te uvidime jako autora recenzi casteji! 

• Bublavak

Souhlasím. PES v nejlepší formě byla bomba. Letos bude MS, tak třeba se s něčím konečně vytasí 2K, který by mělo držet FIFA licencí. Kdo jinej by se jim měl postavit, než podobně bohatý studio, který jim zaplo tipec s basketem. Za mě by to bylo zajímavý sledovat.

• Vašek je zpátky v redakci? 😱

• Inquisitor

ne, jenom si obas napíše recenzi na oblíbený žánr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit