Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

Za mě by bylo ideální KC III, které by zahrnovalo začátek Husitte Wars a pak Prahu Rudolfa II. s alchymií a magií (jak moc realismu a reality bych nechal na Warhorse - tohle české období kolem Rudolfa si přeji i fanoušci AC. Golem je velmi populární. Aspoň to, co naznačuje Reddit. Velká RPG a hry hraji jen jednou kvůli zážitku, asi za pár let s DLCčky udělám výjimku :) - jestli vydají nové DLC do Zaklínače III, budu muset taky. Velmi mě zklamal The Inqusitor, tolik potenciálu! Ale prý je to zase o něco lepší. Sehnal zatím jen jeden knížní díl. Přesto doporučuji. Je to jako Zaklínač 1 - znečištěné, ale má to kouzlo. Snad udělají někdy vylepšený druhý díl. nebo celkovou opravu jedničky :)  

• Radši bych viděl něco z té druhé světové (jak panovalo v nějakých spekulacích), pokud by to byla příběhová akční adventura trochu ve stylu Mafie. Fantasy žánr mě proti tomu připadá dost ohraný a taky hodně komerční.

• Smegma

Mám radost. Úspěch je zaslouženej a je hezký že se naše země na světový herní mapě zase ukázala s něčím větším.

Akorát Vávrovo ego teď holt bude viditelný z vesmíru 😀

• RavenSpector

Vávrovo ego je v pohodě. Má být na co hrdý. KCD2 je opět pecka a za mě je vedle RDR2 a W3 v nejlepší trojce her ever

• iSpirit

😂😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit