Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta situace u Tokyo Xtreme Racer ale sedí na prakticky všechny základní žánry. FPS=Battlefield, COD, Far Cry. Jednou za pár let vyjde i něco jiného. "Pravidelně" ale vyjma FC jen výše zmíněné arkádové simulátory armády. Nevojenské střílečky už skoro neexistují nějaký ten pátek. A nemyslím hned střílení mutantů a démonů. Jen před 20 lety během jednoho roku vyšel StarWars Republic Commando, Battlefront 2, Serious Sam 2, Brothers in Arms, Doom 3 RoE, Quake 4, FEAR, King Kong, COD2, SWAT 4, Battlefield 2, Area 51, Project Snowblind, Pariah, Vietcong 2, Rainbow Six Lockdown, Delta Force Xtreme, Boiling Point, Ubersoldier a určitě jsem zapomněl na další.

• Stephano

Tokyo Extreme Racer je výborná hra na krátké závodění i pilné budování kariéry. Každý závod je motivující. Osobně to beru jako takový fajn "předkrm" K nové Forze, na kterou se oproti mexickému festivalu těším o 1000 procent. Natočil jsem krátké video. Hra obsahuje i Mitshubishi, což jsem ve streamu spletl, takže se za tuto chybku omlouvám. A co je nejlepší, opravdu je vyhrát celou kariéru se základním autíčkem. Tuning je zde sice omezený, ale o to víc vyniknout změny v motoru, převodovce atd.  :)  https://www.youtube.com/watch?v=4_n0VJ5LkQM  Patrik mě opět namlsal :) 

• Mě to nedá a zkusím tu doporučit hru, která není úplná novinka (vyšla tuším v únoru), ale je tak pod radarem, že jsem o ní neviděl žádné čánky ani recenze (i metacritic stránka zeje prázdnotou), a narazil jsem na ni úplně náhodou - Ratopia.

Překvapia dobrá a hluboká budovatelská strategie, kde vedete krysí městečko (nejde ale o anatomicky přesné krysy, ale o cartoon pohádkové cartoonové krysáky). Taková kombinace Terrarie (mapa je čtverečková viděná z boku a pohybujete se v ní s hlavní postavou), Dwarf Fortress (vermi rychle přejdete do režimu, kdy věci neděláte, ale říkáte co se má udělat a vaši obyvatelé to dělají.) A někoho jsem viděl i přirovnání k Frostpunku (z toho pohledu, že jak se vám začně něco hroutit, tak volíte mezi špatnýma a ještě horšíma možnostma). Po herní správne je to překvapivě detailní. Není to sie Dwarf Fortress. Ale krom klasických produkčních řetězců na udržení spokojenosti po vás hra rychle hodí věci jako ekonomika, náboženství, invaze, diplomacie, elektřina, dungeony s bossy, kriminalita, apod.

A ač věřím že ta hra není pro všechny, mě hodně překvapila a nejvíc tím, jaké je kolem ní ticho, které si imho nezaslouží.

• Díky za tip! Už zkouším demo ze Steamu a je to asi překvapivě komplexní, super :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit