Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

Mp je pěkné ,ale prosím pro pobavení dejte SP. Těch 5 hodin sr.ček za tu srandu stojí :D A kdo nechce se spálit, jukněte jak to zahrál Tartarus.

• Bf6 je top miluju to v kombinaci s hell let loose jsem plně fps naplněn.

• iSpirit

Opravte mě, vůbec tenhle typ her nehraji, naposledy jsem hrál World at War a první Bad Company, takže už to bude skoro 20 let, co jsem hrál tenhle typ FPS hry. Ale z této hry  mám pocit, že nejlepší strategie pro úspěch je udělat x špatných dílů a po těch x špatných udělat opět tu samou dobrou, která fungovala 15 let zpátky před těmi špatnými. 

Možná jsem vedle jak ta jedle, ale takhle mi to přijde :D.

• ALHAZRED

Ano, presne, máš pravdu, a deje sa to presne preto, že vždy prijde nejaký kravaťák, čo chce vymyslieť koleso gulatejšie, aby zistil, že Tudy cesta nevede, a potrebujú 15 rokov, aby zistili, čo ludia naozaj chcú. Lebo jednoducho neveria tomu, že to čo funguje, naozaj funguje...

Ale zase na druhej strane, sú tu hlasi, ktoré kričia, že je to stále to isté dookola, nič sa nemení, tak to musíme poriadne pokaziť, aby sme to potom opravili a ludia budú spokojní, proste všetkým nevyhovieš...Ať děláš co děláš...

• Veskoslav

Nechci nějak kazit náladu, ale je to "jenom" 9 let:)

• ALHAZRED

Haha, niekto môže povedať, že jediný, pravý a dobrý BF je Battlefield 1942,  rok 2002 a to už je kolik let ?? Nech to být Vesko...

• stačila mi beta abych si vše bf6 řadně vyzkoušel  je to furt to samí dokola system lvlovaní a upravu zbraní je to jediné co se tam ˇgrindí´ ale gameplay to nak zasadně nemění , čekam na battle royal který ma bejt hlavní tahak bf6 , co se mi nelibi je potreba secure bootu a čekam kdy to zrušej ptž každy den čtu posty o tom jak si koumací brickly pc kuli nastavovaní secure bootu :D 

• Whoossain

Copak hra, ale servery. To je celkem tristní, alespoň za mě. V kolonce "Multiplayer" to připojuje k nahodilým serverům. Možnost filtrace je tady minimální. A víceméně zbytečná, protože když si hráč nastaví, že chce Conquest, tak mu to sice vybere odpovídající server, ale to neznamená, že po dohrání kola se nebude hrát úplně jiný mód. Položka komunita má sice širší možnosti filtrace, ale...po každém spuštění hry se musí filtr nastavit znova, u jednotlivých kategorií nejde nastavit více kritérií (např. více položek u množství hráčů nebo volných slotů), neobjevil jsem, jak si ukládat oblíbené servery (pravděpodobně to ani, vzhledem ke způsobu, jaký v tuto chvíli celá MP část funguje, vůbec nejde). Ale je možný, že jsem jenom něco přehlédnul a rád si nechám poradit...

• tohle jsem ani nekoupil, ty dve bety me dostatecne odradily. Samej cityscape, close quarter panicka řež beze smyslu, za me byl strop BF 1942 a Vietnam. Vsechno potom uz mi prislo zbytecne chaoticke..BF1 a BF V jeste fajn, dobry restart. Když mužu v Arma Reforged naskocit na nejaky soucasny UK-sim battlefield, tohle je proste jen usmevne. Mozna kdyby mi bylo 12..

• cumpi33

Za mě byl vrchol BF2 🙂 

• Ano! Dvojka s datadisky byly top.. 😀

• Veskoslav

A jéje, herní "Boomer".

• Stejně jako ty, ne?

• Veskoslav

Tím jak dlouho hraji? Rozhodně. Ale ne tím, že budu nostalgicky tvrdit, jak perfektní byly hry před 20 lety a teď nic nevychází:)

A taky nebudu tvrdit, že vrchol série BF byl 1942 a Vietnam. Nedávno jsem se díval na první zmiňovaný a zub času se na tom naprosto tragicky podepsal. 

• No..mně se na BF1942 a Vietnam líbí to pomalejší tempo, tehdy tam bylo šílenýho běhání a dnešní optikou to je ještě horší. Ale právě ve srovnání třeba s Armou to je v pohodě. A díky tomu pomalejšímu přesunu se to dá hrát víc takticky a ty souboje mi dávají větší smysl, než teď v BF6, kde už to s fakt není Battlefield ale reskin CoD. Taky jsem psal, že mi BF1 a BFV přišli jako fajn restart, nehejtím nový hry obecně. Jen ta série ztratila to, co se mi na ní libilo.

• Jo to souhlasím, já to označení myslel spíše jako kompliment, taky jsem herní dědek.

A souhlasím, že staré hry zpravidla nezestárly pěkně. Milionkrát jsem se k něčemu vrátil a musel to po pár desítkách minut vypnout. Ovládání, grafika... třeba moje srdcovka wizardry série je dneska doslova očistcem co se týká save/load mechanik atd.

Problém mám v tom, že ani nové hry ve mě už nevyvolávají ten wow efekt déle, než prvních pár hodin. Štve mě to, ale to bude prostě věkem.

• ZOLLINO

Takze opat 0 inovacii + zrychlenie a scvrknutie hry na COD level. To bych tomu tiez asi nedal tych 8/10. Preco? 

Taka WW3 zadarmo vysla uz pred par rokmi a ponuka viac inovacii ako tento AAA titul za 70euro. Otacanie hlavou ked bezite je kde? Individual airstrikes su kde? Commander mod? Lietadla a vrtulniky bud nie su alebo su  absolut nerealisticke na tych malickych mapach. 

No a to zrychlenie hry na uroven ADHD ze z toho clovek odchadza spoteny jak z bane, to neni relax. To je taky spray and pray pre decka.... Uz sa to tymto dielom asi kompletne preklopilo blizsie ku COD ako k BF2. 

Presne ako EA chcelo. A presne preto bych tomu nedal viac ako 7/10. ... Potom Vince nech pripomenie EA ze su stale tupi jak vzdy boli, ked spajaju MP titul so SP kampanou. Miesto toho aby tu hru rozdelili na cisto MP hru a na SP titul s kampanou typu Bad Company. Tym padom by mohli vydavat tituly na striedacku mozno kazdy rok, zvysila by sa kvalita oboch titulov a EA by malo tituly dva a nie jeden.

Chapem ale ze taketo uvazovanie v multimiliardovej firme je asi velmi namahave a za to ze BF6 nie je dalsia hlupost podla EA si mylim vdacime hlavne samotnym vyvojarom.

7/10 Max; osobne zostavam zatial pri BF6 a jeho velkych mapach.

• ZOLLINO

* 7/10 Max; osobne zostavam zatial pri BF2042 a jeho velkych mapach.

• Hral jsem jenom betu BF 6, ale taky mi moc ty mapy nesedly.

Technologicky horsi nez BF 2042, mapy horsi. Inovace konci u noveho systemu ozivovani.

Prijde mi, ze tohle je ten nejvic prumerny Batllefield, ktery vysel, neurazi, ale ani neprekvapi.

• uher

Tak tady byl evidentní strach něco novýho zkoušet (proto je to taky bohužel zase zasazený do současnosti), protože další průsėr už by tuhle sérii na nějakou dobu uložil k odpočinku. V podstatě ve všem se jelo na jistotu. I když je to smutný, tak takovej díl ta série prostě potřebovala, aby se zase bylo od čeho odpíchnout. Věřím že další díl už zase bude velmi opatrně zkoušet něco novýho.

Za sebe musím ale říct že pokud jde o ovládání vozidel a pocit z jízdy, tak je to asi nejhorší Battlefield co jsem hrál. 

• Za mě max 7/10 mám ve hře cca 30 hodin a víc si to ani nezaslouží.

První problém je Securebot. Hra vám šahá do Biosu údajně kvůli cheaterum ale to míč nefunguje. Už jsem několik cheateru potkal. 

Další problémem je několik map. Kde zkušený sniper (nebo cheater) dokáže dost otrávit zážitek ze hry.

Také co hodně lidem vadí je že zde není možnost vybrat si servery. Prostě vám to vybere nějaký server kde je zrovna volno. Což taky znamená že až EA vypne oficiální servery hru si už nezahrajete.

Celkově je hra mnohem horší než BF4 a BF3. Ale je zároveň mnohem lepší než všechny BF co vyšli po čtvrtém dílu.

Co se týče sigleplayeru tak ten dohrajete za míň jak 5 hodin. A není  nijak zajímavý.

Trochu se bojím ze battle pass rozbije balance hry až do nej přidají zbraně které budou mít lepší státy než ty co jsou ve hře teď. Doufám že se to nestane. A ano battle pass bude placený.

Závěrem hra vás bude asi bavit ale i tak budete vnímat bugy a chyby ve hře.

• cumpi33

No jo, vsemi opevovany BF3 a BF4. Pomatuji si na diskuze nejen zde, kdyz ty hry vysly. Totalni hate na vsechno a vzpominani na stare dobre casy. Nektere veci se nemeni a nikdy nebudou. Za dalsich deset let tu budu cist vzpominky na uzasny BF6 a za dalsich deset na uzasny BF10 🙂

• Veskoslav

Víš, že pokud jsou zbraně v Battlepassu, tak se k nim dostanou všichni, že jo? Protože jestli to bude vycházet z jejich BP, co byl v 2042, tak nikdy nebyla premiová zbraň zamknutá tak, že by ses k ní nedostal pouhým hraním.

Cheatera potkáš vždycky, to že ho potkáš, neznamená, že daný bot i přežije. Navíc mi přijde, že u poloviny lidí, co tvrdí, že potkalo cheatera, tak se jedná o hráče, co to dost nedávají a je lepší říct, že za to může cheater. Ale ještě jsem nehrál hru, kde by přežil do konce hry. Doby, kdy svítilo scóre 142-1 jako v BF2042 se snad už nebude opakovat. 

Snipeři nejsou absolutně problém na žádné mapě. Jenom to člověk nemůže hrát jako CoD. 

• Proky

Taky mi přijde, že to psal fanboy COD. Protože tohle BF je dobré. Pár úprav udělají a bude to vymazlené

• Nevím jak se hraje CoD nehrál jsem.

Co se týče cheateru tak člověk co na konci má 78 ku 6 ve mě vyvolává silné pochybnosti. A člověk co se ve zlomku sekundy otočí o 180 stupňů a jednou rannou odstřelovací puškou vám dá bez míření ránu do hlavy z metru. Mi také nepřijde úplně v pořádku.

Sniperi jsou problém na mapách New Sobek City na tom výskokem paneláku u D spawnu. Tam se dobrý tým 4 lidi dokáže udržet docela dlouho a pokryji většinu střech a dost velkou část mapy.

Také Mirak Walley na B spawnu na střeše toho paneláku také jde pokrýt velká plocha.

• Hidden

Skore 78 ku 6 neni pro dobreho hrace nenormalni, zvlaste pokud cast nabere i v tanku nebo vrtulniku (jak uvadi Veskoslav nize). Za instantni otocku o 180 stupnu muzes podekovat klavese na flick, kterou do BF6 pridali a co mi teda prijde jako zhovadilost. Ale tim samozrejme nehodnotim danou situaci, nevidel jsem ji, uvadim jen proto, ze dany clovek nutne nemusel byt cheater.

• Veskoslav

Nejsou, jenom Vaši snipeři se na to vykašlali. 

Včera jsem končil zápas 45-3. A ano, seděl jsem v tanku:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit