Legacy of Valor má na Kickstarteru splněno. České středověké RPG doporučuje i Warhorse
-
Možná to vidím jen já, ale hodně mi to připomíná Stronghold. Což je jedna z budovatelských strategií, se kterou jsem strávil cca 200-300 herního času. Jen měsíc jsem budoval obrovské město na největší mapě. Celková armáda kolem 15 000 vojáků na ploše. Když k tomu připočtu bitvy, tak se fakt těším., Navíc teď je v poslední době z čeho vybírat. Třeba na další The Guild se těším taky :) I když nemám se sérií skoro žádné zkušenosti.
-
Jestli to dobře chápu, bude se jednat sice o středověk, ale nějaký fiktivní, bez historického backgroundu. Navíc to zatím láká spíš na všechny možné fičury, ale ne na příběh. Takže to asi nebude úplně story-driven. V tomhle se kopie KCD hledá dost těžko. Takže OK, proč ne
-
To si nemohli vymyslet něco svýho a jinýho? Kopie KCD, nic víc.
Vávra se otáčí na židli a klepe se strachy tvl :-D
-
-
Vávra to naopak podporuje a má k tomu dobrý důvod. Tyhle hry jsou dost rozdílné na to, aby si nekonkurovaly a zároveň podporují zájem o dané téma, což má potenciál zvednout prodeje oběma. V případě KC:D asi ne nijak výrazně, ale každá prodaná kopie se počítá. Tedy z obchodního hlediska je to výborně provedené. Z hlediska hráče, který by chtěl zkusit jiné téma, už samozřejmě méně.
-