Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spejs

Skusal som viacero extract shooterov (Tarkov, Arena, DMZ) a nikdy som pri tom nevydrzal.. privelky stres a nakoniec som o vsetko prisiel kvoli nejakemu nagearovanemu supermanovi alebo niekomu kto ma vykempil. Arc sledujem uz dlhsie tak som ho skusil a uzasne som sa bavil. Herne mechaniky sa mi pacia, je v tom pre mna spravny pomer arkady a realistickosti, zasadenie a svet su uzasne a celkovo komunikacia od studia zatial na jednutku. Hru som po par dnoch od Server Slamu predobjednal.

• Dondae

Jaký na to máte názor vy, kdo jste to testovali?

Já jsem odehrál celou sobotu neb venku bylo ošklivo a jsem pořád rozpačitý. Čekal jsem trochu víc Role Play, ale přišlo mi že se vyplatí hrát největšího predátora, speed-runerovat nebo čekat u exitů až se nějaký trouba přisune s napěchovaným báglem. 

Jako predátor jsem měl fakt skvělé runy ( a taky dost neuspěšný), ale víc mne bavili ty hry kde člověk musí trochu role playovat a dát se dohromady nebo se nepostřílet s druhým kořistníkem, ale fakticky u toho nejsou moc žádné výhody. Hlavně máte hroznou nevýhodu v tom, že nemáte šanci poznat kdo je tam jen hrát Codko a kdo to bere trochu střízlivě. A mechaniky taky nic moc - voice chat a emoji "Don't shoot".

Bylo by fajn kdyby tam existovali nějaké mechanismy jak poznat predátory (anonymní statistiky před záčátkem mapy), nebo kdyby kořistníci byli rozdělení na různé klany, systém bounty hunter nebo třeba mechaniky, kdy se vyplatí agresivním hráčům nechat druhého žít (jako návnadu nebo jako nosiče etc.)

Jinak v týmu třech jsme to zkoušeli a to nám nešlo. Je to asi dobrý ale moc jsme u toho kecali a málo se soustředili.

No vůbec nejsem rozhodnutý zatím mne to přijde trochu jinačí extraction shooter bez nějaký výrazný evoluce. Ale je taky pravda, že byla vidět jen jedna mapa....

• Inquisitor

ten hype je naprosto šílený, vypadá to na hru století:) jinak mě to osobně moc neoslovilo, ale nejsem cílovka. co musím ocenit je ozvučení, střelba, prosředí, to je parádní.

• Kravicka

10-20minut pak ALT+F4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit