Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedivím se, nemaj vymýšlet takové kraviny a udělat pořádnou hru.

Dobře že jde od válu.

• Lukyz

Ač mám Remedy a jejich tvorbu rád, tak trošku doufám, že je ty finanční problémy třeba donutí vydat konečně AW2 a další hry mimo Epic 🙏🏻

Navíc si nejsem úplně jistej, jak si poradí s remakem MP bez McCaffreyho. Jeho hlas je naprosto jedinečnej a imho stěžejní pro zachování atmosféry. Jedině, že by dělali na remaku 1:1, no uvidíme.

Snad se bude v budoucnu Remedy dařit 🍀

• Davies182

"Donutí vydat..."

Jako že by porušili smlouvu s EPIC a přišli o další miliony, jo?

🤔

• Teoreticky si dovedu představit, že Epic usoudí, že mu ta exkluzivita už moc dalších peněz nevydělá a Remedy se z té smlouvy bude moct za rozumnou částku vyplatit. Nicméně pravděpodobné mi to minimálně v blízké době nepřijde.

• Naco to robili, doprcic. Konecne boli stabilizovani, nepotrebovali investora, tak si museli strelit do kolena... :-(

• Jevo83

Tiez nechapem… zabrdli uplne zbytocne do zanru, ktory im nesedi… teraz to mozu este zaklincovat tym, ze urobia battle royale

• Proto asi nepodnikas(předpokládám). Kdo nic nedělá, nic nezkazí (ale ani nezíská). U Outlast trials to bylo to stejné a jak to dopadlo? Velmi dobře.

Remedy udělalo v základu dobrou hru, která v prvé řadě pohořela hlavně na nedostatek obsahu a cenu. To je jediné, co na tom celém nechápu. Jak si mohli myslet, že spustit mp hru za takovouhle cenu a minimem obsahu, může mít šanci?

• Jevo83

Prosim Ta, to si aky logic leap do neznama urobil s tym podnikanim?😂 Popri praci podnikam a praveze je potreba vzdy zvazit, do akej miery rizika idem investovat peniaze. Ked su mojou silnou strankou originalne pribehove SP hry, mam na konte silne znacky a trh by chcel kupovat ich pokracovania, tak PRECO by som isiel do segmentu no name kooperativnych akcii, ktorych je trh plny? 

Pokial mam financny vankus taky, ze neuspech prilis nezaboli tak ok, ale oni nie su zacinajuce studio, aby boli na tento typ rizika odkazani.. zbytocne premrhali zdroje, cas a poskodili si meno

• Remedy ovšem není zas rak silný ani v tom singleplayeru, ostatně ani Control ani AW 2 se neprodávalo. Riziko udělat mp hru není zas tak vysoké . U Remedy mimochodem dělá dost lidi, co na MP hrách dělali. 

A jak jsem psal, outlast trials je úplně stejný případ firmy, která dělala sp hry a ma velký úspěch s multiplayerem. Je normální určitá rizika podstoupit a snažit se podnikání rozvíjet a ne stagnovat na místě…

• Lebo dvestotridsiata MP strielacka je mi len biznisplan pre firmu, ktora MP hry nerobi… o risk aversity by sme mohli prave hovorit, ak by donekonecna dojili tu istu IP. Ale pustat sa do takto rizikoveho zanru mi ako zdravy biznis plan nepride.

• Derp_1337

Jo, tak 9 z 10 pokusů o MP střílečku nevyjde. 

Ale ten jeden pokus z 10 se povede a dlouhodobě vydavatelům vydělává pohádkové prachy. Takže spousta vývojářů/vydavatelů ztratí soudnost a řeknou si "zkusíme to taky, třeba to vyjde".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit