Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Kdyby to aspoň připomínalo ty reálné konflikty. To nemohli vrátit 64vs64 s novým modem na opravdu velkých mapách, kde by tymy byly rozděleny do více menších družstev, kde každé by mělo jiný primární a sekundární úkol a podle změn na bojišti by se ty úkoly dynamicky měnily?

Takhle sme dostali Blábol 6, ptže EA nechtělo riskovat a inovovat.

• Whippeti-tlamicky

BF6 jsem po chvilce hraní prodal na STEAMu zpět. Nemohu si hrát na vojáky na PC, v době reálných konfliktů, především ve stínu války na Ukrajině a genocidy v Gaze. Třeba tento pocit časem opadne. Z otevřené BETY jsem navíc získal pocit, že mapy jsou (zatím ?)  vzhledem k BF3/4 menší. Ale zrovna tento trailer mne i proto zaujal. 

• Nedávno sem jel kolem dopravní nehody a od tý doby už žadný Forzy nebo GTčka. Taky teda po zhlédnutí české repre proti Faerským ostrovům, sem chytil těžké PTSD kdykoliv zapnu FIFU. A to teda ani nemůžu říct, co se mnou dělá takovej Cleaning Simulátor. 

• twicer

S reálnou válkou to má jen pramálo společného, přirovnal bych to spíš k nějakému týmovému sportu jako třeba vybíjené.

Každopádně jsem to taky vrátil, nemám pocit, že by ta pořizovací cena odpovídala tomu co za to vtuhle chvíli dostaneš, oproti předchůdcům se to ani nikam herně neposunulo, nebál bych se říct že právě naopak.

Místa v conquestu se dobívají kvantitou naspawněných hráčů, obsazovací prostory jsou malé a na odhalených místech, takže to musíš zcela nesmyslně tlačit a nevyhneš se umírání které můžeš jen málo ovlivnit.

Destrukce je stále velmi skriptovaná a na fixních místech, nedosahující ani toho co jsme měli v Bad Company. Medici nahazují kabely spolubojovníky jak tasmánští čerti, bez jakéhokoliv cooldownu, aby vývojáři alespoň trochu podpořili spolupráci v týmu a někdo ty podpůrné role reálně hrál. 

O nějakých stranách konfilktu se nedá vůbec mluvit, je to prostě deathmatch kde si musíš krýt všechny směry.

Každopádně je to dobře optimalizované, spousta možností nastavení, velké množství drobných zlepšení které zpříjemňují hraní. Ale za 1700kč si koupit BF3,5 mi přijde prostě trošku málo. V budoucnu s nižší cenovkou se ktomu, ale každopádně ještě vrátím.

• Hidden

Pak se obavam, ze asi budes muset zmenit zanr, protoze to bys minimalne za poslednich dvacet let nesmel hrat vubec zadnou takovou hru, vcetne BF3, protoze konflikt byl porad nejaky. A bohuzel zrejme stale budou i v budoucnu.

• Smegma

A proč jsi ho teda vůbec kupoval? 🤔

Jinak pokud si v době reálných konfliktů nemůžeš hrát na vojáky na PC, tak existuje snadné řešení. Můžeš si to kpupit na konzoli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit