Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem rád, že hra dopadla dobře. Zatím hraju Briliant Diamond čistě kvůli vibu starých dobrých Pokémon her. A poté se pustím do ZA. Btw. pokud se osvědčí soubojový systém, tak by byl fajn v regulérním pokračování s gymy, odznaky a podobně

• Ahoj, mám jen poznámku k textu. Chodím na váš web dlouho, ale už mi to nedalo a musím se zeptat napřímo: Proč Šárka generuje nebo extrémně upravuje své recenze pomocí AI? Je to tak očividné, že jsem to poznal sám, i bez toho, abych to projel AI, která by mi to posoudila. Což jsem teda posléze udělal, porovnal jsem nové Šárčiny recenze se starými a výsledky byly naprosto jasné: "Pravděpodobnost, že text byl alespoň zčásti generován nebo silně upraven pomocí AI je 80-90%". Ale jak říkám, ten rozdíl jsem poznal i já sám, protože na Games chodím poměrně dlouho. U jiných autorůjjsem si toho zatím nevšiml. Chápu, že si někteří chtějí ulehčit práci, ale nic se nemá přehánět.  Je dost smutné podobné texty číst, nemá to nic společného s autorským psaním. a jsou to, podle mého názoru, nehodnotné recenze.  Co vy na to? Díky za reakci a pardon za offtopic.

• Taky má Šárka jiný přízvuk než před pár lety. Všechno se vyvíjí nějakým směrem..

• cms.sarka-tmejova

Ahoj, já vlastně moc nevím, jak se před takovým nařčením bránit jinak než “trust me bro”, protože sama mám z nastávající vize internetu zahlceného AI slopem už pár měsíců lehkou depresi :) Zrovna s tímhle textem nejsem osobně kdovíjak spokojená, vznikal trochu narychlo. Když pominu fakt, odkud se AI asi učily psát recenze, a přistoupím k argumentaci analýzou od LLM, tak moje říká: Ne, styl a struktura velmi silně odpovídají lidské recenzi. Pravděpodobnost, že to psala AI bez následné výrazné lidské editace, je nízká.

…a je to úplně stejně vypovídající jako tvrzení, že to na 90 % AI psalo. Future is now :)

• "bez následné výrazné lidské editace", ale s výraznou lidskou editací už ta pravděpodobnost bude určitě vyšší :-)

Já bych moc neřešil kdo to psal, ve výsledku je to úplně jedno. Spíše by mě zajímalo, které nápady a jak přesně by se daly "zajímavěji iterovat".

• Tak pokud bude aičko psát takový recenze, tak jsem s tím úplně v pohodě a s herními novináři budem brzo probírat nejnovější hry, tak akorát v Albertu na kase😁

• Jevo83

Ja verim, ze sa to cca o rok upravi viac do normalu po tom, co sa upravi akciovy trh. To co sa deje teraz je, ze sa BRUTALNE dotuje kazdy jeden prompt, aby sa vytvoril trh a potom mohli firmy zrealnit ceny… ale v ziadnom pripade to nebude zadarmo, ako teraz, pretoze naklady na prevadzku a vystavbu datacentier nepustia. V podstate OpenAI a spol. len ziskavaju cas, pretoze viac casu = viac ludi zavislych od AI. Zahltilo to cely internet, sibe z toho firmam a manazerom, treba aby to skoncilo ako IBM Watson a ostalo to v tejto verzii ako niche zalezitost, ked sa vsetci preberu z osialu, ze halucinujuce LLM modely za nas budu rozmyslat

Zatial to totiz na mna posobi, ze niekto sa rozhodol presvedcit nas, ze AI je “citron”

https://youtu.be/rIK-q6JoOeU?si=nTpOUWdhCHuBFGTm

• Veskoslav

A presně proto je NIntendo tam, kde je....Fanatičtí fanoušci a recenzenti, co odpustí naprosto všechno....

Z toho, jak hra vypadá, to by člověk hned doslova grcal...Rok 2010 nebo 2015 na mobil....Vážně by mě zajímalo, za co je ta 8? Herní náplň? Přinejlepším průměr. Grafika? Otřesná. Pokédex? 230 z 1,025. Nádhera. Objevování města? A co se tam tak závratného objevuje? A soubojový systém? Pecka, budu uhýbat s trenérem...To nedává naprosto logiku. 

A člověk by mohl pokračovat. Hra sama o sobě musí být už z principu zastaralá, když vychází na naprosto tragický první Switch. A to je taky i důvod, proč nedostaneme kvalitní Pokémon hru. Prodeje půjdou do miliónů a recenzenti jsou naprosto nekritičtí, jak se jedná o Nintendo...

• Tenurri

Moc se mi líbila pre-recenze od Beatemups s názvem pokémon windows :D...
      S tím, že ty hry jsou dělané tak pro děti kolem 6 let asi nic nenaděláme. Já na pokémony docela zanevřela po scarlet a violet, protože nic víc ošklivějšího a sekajícího jsem na switchi asi nehrála...

Fanoušci tomu odpustí ledasco a my ostatní prostě nejsme cílovka.

Osobně mi přijde smutné, že se hra odehrává ve (jednom!) městě, ale není možné ani chodit do budov a obchodníci stojí venku...

• Veskoslav

Nuntendo fanouškům je to jedno. A Nuntendu taky. Prodá toho miliony. 

• radim.zaty

Zapomněl jsi na poslední větu: QUIT HAVING FUN!

• K článku o designovém PC... ne díky, PC jak z vietnamské tržnice fakt ne.

• Veskoslav

Takové to, co člověk koupí na Teemu nebo Wishi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit