Zaklínač 4 získává významnou českou posilu. Do CD Projektu přechází veterán z Warhorse
-
Na katolickeho farare, ktery dokazal paralelne v jednom momentu chlastat, ojizdet mistni holku a zvonit u toho na kosten vezi jen tak nezapomemu ;-)
-
Asi moc málo svobody slova...
-
-
Nebo naopak příliš moc..
-
-
Dufam, ze nebol dizajnerom questu v klastore v KC1, a ak bol, tak ze sa vsetci zucastneni poucili…..
na druhej strane, ak je jeho dielom chlastacka s fararom, tak parada😀
-
-
klaster v jednicce byl peklo, kdyz jsem to rozehral, ale vlastne to byla jedna z nejvetsi zabavy zpetne
-
-
Když se na to podávám zpětně, tak to určitě byla velmi zapamatovatelná lokace s unikátním gameplayem a výbornou atmosférou. Možná kdybych neztrácel čas tím, že jsem si to chtěl zjednodušit a rychle vypadnout, užil bych si to víc. Nicméně že bych si zrovna tuhle část chtěl zahrát znovu, to asi ne. Zvlášť, pokud bych to chtěl hrát bez perků, se kterými se skoro nemuselo spát.
-
-
Ja som to rozohral nanovo, a zatial ma to bavi viac ako prvykrat (presiel som to vtedy cele uz trochu s utrpenim, teraz mam tak 10hod) tak uvidim ako budem vnimat klastor napodruhe… ale to sem napisem odhadom tak o mesiac - dva😂
-
-
-
chlastacku myslim vymyslel don vavra osobne
-
Chlastačka s farářem byla sranda scénáristicky a herecky, ale z herního hlediska vlastně nic extra. Nuda to rozhodně nebyla, to ne.
Klášter byl nudný a otravný tak nějak záměrně, ale autoři zapomněli na to, že záměrně nudná hra je pořád nudná, i když má dobrou atmosféru. A nevím, jestli to byl bug nebo ne, ale když jsem se chtěl zavření do kláštera vyhnout a proplížil se tam v noci, nenašel jsem, co jsem hledal (kostku nebo co to bylo). Ani, když už jsem tam byl zavřený, tak jsem to nikde nemohl najít a ukrást. Musel jsem si to poctivě vytrpět komplet. Možná jsem jen blbě hledal, možná to byl autorský záměr.
-
-
Presne na tu kostrbatost a zabugovanost toho questu narazam… posobilo to ako nepodarena minihra v ramci hry, naviac uplne rozbijala atmosferu bliziaceho sa finale
-
-