Anno 117: Pax Romana – recenze římské strategie
-
boze, asi sa neprekonam a skusim hru este tento weekend
A doteraz hrana top hra bude musiet pockat, zase raz , btw. jedna sa o uplne iny zaner-JRPG Trails in the Sky 1st chapter.
A btw. recenzia na hru na games.cz nikde a pritom sa vraj jedna o jednu z TOP JRPG v tomto roku, osobne by som tomu dal aspon 8/10 (mam tam cca 30hodin nahratych), ma to prvky ktore by som v inych JRPG/RPG dost ocenil.
-
Som starý fanúšik série, hral som to od prvého dielu, šlachta mi vypálila plovicu mesta, lebo nemali čokoládu, aj na mesiaci som budoval, Anno 1800 bolo top, a som velmi rád, že sa táto séria ďalej vyvíja a rozširuje, je to krajšie a krajšie, ale do tohto už nejdem, ja by som potom už nič iné nehral...😛
-
Naposledy jsem zkoušel 1404, kde i ta 3D grafika byla docela příjemná. Za mě je ale nepřekonané naprosto nádherné Anno 1503, které je i dnes stále velmi hratelné. Do těch nových dílů se už nemůžu dostat.
-
-
Já zase naopak mám problém vracet se k těm starším, protože pokud si sundám růžové nostalgické brýle, tak mi tam prostě chybí spousta QoL prvků, které postupně přibývaly. Třeba nutnost manuálně hýbat s daněmi, které jsou už v nových dílech řešeny daleko lépe a jsou svázané přímo s potřebami.
-
-
Tvl IGN 4/10... co to tam fetujou?
-
-
Ja tam vidím 9, nefetuješ ty ?? A keby aj, to už si sa musel ozvať ?? Ano, musel...dobrý matroš...😉
-
-
Já sice fetuju, ale vidím to samé, co ty.
-
-
-
Na to že je to len základná hra, tak super hodnotenie a pekná recenzia. Hra určite nasledujúce roky dostane tonu obsahu tak ako tomu bolo u 1800 a bude to 10 záležitosť.
-
-
No právě. Anno 1800 hned po vydání bylo taky takové dietní a nedotažené, ale když si koupíš nějakou Gold edici dnes, tak je to naprostá bomba. Budeme si holt asi muset rok, dva počkat.
-