Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvěle napsaná recenze, díky! Vzpomínám na úžas, když jsem si uvědomil, že na severovýchod od Kutné Hory mapa pokračuje, a přede mnou se na horizontu objevil Sedlecký klášter. A teď se konečně podívám i dovnitř. :)

• Za mě ne jedna z nejlepších, ale absolutně nejlepší česká hra vůbec. A reálný kandidát na hru roku v nejprestižnějších anketách. Jediná reálná konkurence byla letos Clair Obscur, ale jako vlastnenec bych zvolil KCD 2.

• iSpirit

nesmíš to brát podle mainstreamu  vyměklá Babiško. 

Hades II nejlépe hodnocená hra roku, jednička sebrala TLOU2 krom TGA všechny velké ocenění. Death Stranding 2 sequel ke hře, která získala přes 100GOTY. Silksong opět extrémně dobře hodnocená od hráčů i kritiků a pokračovatel úspěšné jedničky.

Ano, ale asi to vyhraje přehypovaný Claire, což je tragická vizitka pro herní scénu. Možná ale méně tragická než kdyby rozumy na TGA házel Ban Vávra a byli bychom pro ostudu pro desítky milionů lidi, i když hra samotná by si to zasloužila.

• Zase nepřeháněj. Kdo má podle tebe vyhrát?

• Nepřehání, byl to velmi slušný rok. Klidně bych přidal pár černých koňů: Indiana Jones and the Great Circle (ano vyšel loni, ale až po vyhlášení her roku, takže by měl jít do tohohle ročníku). Pak fantastická logická hra Blue Prince, kooperativní Split Fiction nebo Monster Hunter Wilds. Myslím, že někdo jiný by mohl přihodit dalších pár kousků. Sázet na vítěze bych letos nechtěl, bude to hodně o osobních preferencích každé poroty.

• iSpirit

SH:f. To mi dalo nejvíce intelektuální zábavy. 

• Inquisitor

včera jsem zakoupil gold edici ve slevě. předevčírem jsem konečně dotáhl jedničku, tak se těším na pokračování:)

• Ty musis byt mistr sebeovladani :)

Zavidim ti, ze tu paradu zazijes poprve. 

• Inquisitor

jo čekal jsem, až to bude komplet a je hodně restů. nemám dohráno bg 3, teď jestě dojíždím pathfinder wrath of the righteous, čeká mě warhammer rogue trader, no samý krátký hry:)

• jo, taky to tak mám. KCD2 jsem taky koupil v této slevě, ale klidně bych mohl počkat na větší, ale říkal jsem si, že je podpořím a koupím to aspoň  za těch 40 e nebo kolik to teď bylo.

Jinak jsem třeba teprv tento měsíc dohárl Wastelands 3, a knihovnu mám taky plnou rpgček jako Divinity OS 2, a KCD1 mě taky teprv čeká.

Vlastně, i kdyby přestali vycházet nové hry, tak mám pravděpodobně pár let co hrát díky plné Steam knihovně, a plus ještě plný Epic her, které rozdávali zdarma....

• První KC:D jsem dohrál loni a teď doháním resty hraním Divinity OS 1 (je to až překvapivě dobré, i když pozitivní posun k pozdějším Larianím hrám je nepopiratelný). KC:D2 musí počkat. Ještě nemám ani koupeno.

• tak BG3 dohrálo podle achievementů na Steamu zhruba 25% :D 

Říkám si jestli je ten act3 opravdu tak tragický.

• Top :)

• ALHAZRED

Šárko ty jedeš...jen tak dál, jen tak dál...😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit