-
barevně to vypadá velmi dobře
-
Zařadil jsem si to do škatulky “čínský Rise of the Ronin”, ale kdyz jsem při vydání viděl nálepku F2P, tak mě to spíše odradilo. A dle recenze ten dojem i odpovídá :/
-
je to blbý, ale dobrý
-
V téhle hře už mám něco přes 100 hodin a pořád je tam co dělat. Na to ze je zdarma má opravdu tunu obsahu v mnoha ohledech i více než jiné AAA tituly.
Zatím se do hry nedal ani korunu a rozhodně nemohu říci že by mě něco nutilo utrácet. Spoustu oblečku se dá získat hraním.
Souhlasím s tím že texty ve hře a dabing ne vždy úplně souhlasí s tím co postavy říkají. A občas vypal zvuk. Ale jinak jsem technické problémy neměl.
Co jsem četl tak v Číně mají již přidaný další mapu a pokračování příběhu. Tak jsem zvědav kdy to přijde i do evropské verze.
-
-
Souhlasím s tím, že ten dabing je matoucí. Navíc i zní dost strašně, za mě lepší přepnout si to na čínský dabing.
-
-
Úžasná hra sice nemám moc času jí hrát ale je to skvělá hra za takovou hru bych klidně zaplatil 60 euro grafika super ovládání super optimalizace super rozhodně lepší než veškerý odpad co v posledních letech vychází
-
Díky za pěknou recenzi. Hra už mi asi týden leží na disku a čekám jen na větší volný časový úsek abych si ji mohl v klidu rozehrát. Jsem fakt zvědavý.
-
Krásná, až trochu oldskůl, recenze.
-
-
Velmi oldschool a uplne perfektna…
-