Saúdský investiční fond chce vlastnit přes 90 procent EA
-
Začalo to cenzurou, stačilo jen nesouhlasit s recenzentem a dovolit si slušně napsat svůj názor a pak povinnou registrací a končí tím, že většina obsahu není zajímavá.
-
Ufff, den nebo dva jsem na diskuzich games.cz nebyl, ale musim teda rict, ze to tu dobre umrelo. U vsech clanku jeden, max dva konentare.
To zabila cenzura?
Zrovna u tohoto tematu bych cekal zhavou diskuzi :/
-
-
Nekolik let to tu vede levicova redakce a cenzuruje vse, co muze. Hlavne si nastavit gumove "pravidla" kdy jde postihnout vse. Pred 10 lety tu byvalo kolem stovek-tisice komentaru pod clankem a Vavruv posudek na Skyrim dosahl snad 10000 kometaru. To ted games nedaji ani za 10 let. 😛 Hlavne ze tu tydne maji 3 reklamni sdeleni a nabize za prachy web bez reklam.
-
Cenzurou to zabil dobrovsky a spol před pěti lety, to jsem sem přestal chodit...teď po konci jiných borců není kam :D
-
A o čem chceš diskutovat? Ani Ty jsi nic kontroverzního nepronesl, co by diskusi rozvířilo.
Stav AAA studií je natolik žalostný, že to je jeden přešlap vedle druhého. Nikoho prostě už nic nepřekvapí a je to všechno "meh" zpráva.
Kdy EA vydalo něco pořádnýho, o čem by se dlouho mluvilo? Kdy UBIsoft? Kdy jakákoliv jiná AAA společnost? Se podívej na game awards. V každé kategorii ty samé hry. Proč? Protože není z čeho vybírat.
A nechytej mě za slovo - jsou světlé výjimky a pecky od AAA stále vycházejí, ale je jich tak málo že další bota / převzetí / prodej už nikoho vesměs nezajímá.
A že nejsou příspěvky u jiných článků? Podívej se na stránku posledních článků. Dyť to je nuda vedle šedi. Jen čtenáři plesají u toho shrnutí indie her za poslední týden. To není ale výčitka na redakci. Jen jsme v poněkud divné době herního průmyslu, kdy velké hry jdou jen na zisk a nikdo o ně nestojí -> proto nediskutují.
-
-
U toho plesání nad týdenním souhrnem indie her je zajímavé to, že podle vyjádření redaktorů má ten článek relativně mizernou čtenost v porovnání se zbytkem webu. To mi přijde jako velká škoda a bohužel i potvrzení toho, že čtenáři vlastně o těch AAA titulech číst chtějí (i kdyby na to měli jen nadávat). Tenhle článek je vlastně jen potvrzení toho, co si beztak všichni mysleli, proto žádná relevantní diskuze.
-
-
-
Myslim si, ze z pohladu kvality outputu je to uplne jedno…. EA sa dostalo do fazy, ze tato informacia ma na mna asi taky emocionalny dopad, ako keby som sa dozvedel, Saudi investicne vstupuju do H&M a Zary