Total War: Medieval III vyjde i na konzole. Za týden se představí ještě jedna hra
-
A Empire by nebyl? Nechte si lodičky a spol. a dejte mi řadovou pěchotu, dragouny a polní děla.
-
V článku je chybka. Autor článku tam píše o režimu "Immortal Engines", ale očividně tím myslel "Immortal Empires".
"Čekání na všechny novinky si zkraťte třeba u monstrózního režimu Immortal Engines, který včera dostali všichni majitelé....."
-
-
Ah, páteční unavené oči. Díky za postřeh, opraveno!
-
-
Mě hlavně zajímá, jak to bude s podporou moderské komunity, protože to vždy zdobilo starší díly série a dávalo to hrám šmrnc. Jestli budou pokračovat v nastaveném kurzu, tak mě to nezajímá.. leda by se hecli a vydali další Řím. Ale o tom pochybuji.
-
-
Ta další hra rozhodně nebude další Rome, po tom zpraseným začátku, nedávno Hyenas asi nebudou chtít navazovat na to, co všem připomene jak dokážou hru zkazit...a to i když je dnes Řím v pohodě...ale ta pachuť zustavá
-
-
Já jsem zklamanej...kromě M3 co ví asi tak všichni nic moc...
-
naposledy jsem hrál napoleona, asie ani warhammer mě vůbec nelákalo. konečně vymodlený medieval:)
-
-
Uvidíme, jak to dopadne. Vývoj bude trvat ještě pár let. Je dobré, že budou jednotlivé kroky konzultovat s komunitou.
-
-
"Je dobré, že budou jednotlivé kroky konzultovat s komunitou". 😂😂😂
Hele, i taková EA "konzultuje" s komunitou a "zajímá" je názor hráčů. 😂
Ale víš jak, jedna věc jsou PR kecy od marketingové oddělení. Něco jiného je realita.
-
-
Doufám v ten W40k…Medieval 3 vítám, ale chtělo by to uz nejak zásadně inovovat a ne jen Total War reskin č.152. A aby konzolové ovládání nepřineslo “dumbed down” verzi herních mechanismů a interface..
-
-
Jako W40k by bylo fajn. Ale i takové star wars :) hmmm
-
-
Na konzole ať se vyserou kdo by hrál strategie na konzolich 🤣 každopádně medieval 3 na ten se těším ale škoda že neudělají něco úplně nového třeba WW1 nebo WW2 nebo celkově něco že by se jelo od nějaké doby bronzové po novověk
-
Konečně. Po těch Warhammerech zase něco reálnějšího. Medieval 2 a Napoleon zatím moje nejoblíbenější.
-
Tak to su dobre spravy. Hadam s novym enginom pride aj zlepsenie ovladania jednotiek v boji a mensi chaos