Dvojitá porce sličné archeoložky. Tomb Raider se vrací s reimaginací prvního dílu a novinkou
-
tiez som v dobrom ocakavani na ATlantis a ten Catalyst je zatial v nalade ze uvidime.
AKo je mi vice-mene jasne ze kupim aksusim obe ale ten ATlantis ocakavam podstatne viac.
TR z 1996 som hral ozaj davno pradavno (asi posledne v 1997 :D) a nove hm....remastre, nevlastnim. Ale co sa Atlantis tyka, som zvedavy na tie nove veci co naznacili v trailery, ze co to nakoniec bude. Ale porovnavat original s novym je dost tazke, proste ta grafika to uz na pohlad z traileru hodne meni (cele prostredie) a imho, ked sme to hrali vtedy, predstavovali sme si (dokreslovali) hru inak nez nam to oni teraz ukazali. Cize niekomu to sadne viac, inemu menej. A kedze okrem uplne novej grafiky a isto aj uplne novemu gameplayu bude zaujima sledovat recenzie pak. Najma na recenzie starsich co v tom 1996 hru hrali.
-
Je to už opravdu mnoho let, co jsem hrál původního Tomb Ridera, ale v Atlantis ho zatím nevidím prakticky vůbec :-)
Přesto to vypadá hodně dobře a Atlantis mne láká mnohem víc než druhá představená hra, kde to zavání spíš otevřeným světem s hromadou běhání po mapě a lezením na skály než řešením postupů v menších lineárních úrovních.
-
-
Rekl bych, ze ten trailer na Catalyst se proste obecne nepovedl, protoze tam neni co vypichnout. To nejvic genericke oznameni, co mohli predstavit.
-