Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paladin je přesně to co mě přimělo se k D4 vrátit a jsem spokojený. Ano je hodně silný a určitě po téhle sezoně dostane tučný nerf. ale zatím mě baví.

Někdo sice může říkat ze pozdě ale raději pozdě než vůbec. No tahle expanze je asi poslední šanci Blizardu a Diabla aby si napravili reputaci a přitáhli hráče zpět. Protože pokud se jim to nepovede naštváni hráči jim druhou šanci nedají.

• Inquisitor

pořád čekám na paladina:)

• Eh lol? Nejenže to máš v článku, ale je toho plnej net.

• Inquisitor

asi bych si měl ty články občas přečíst :D

omlouvám se za svojí starou tupou hlavu

• Morraw

K D4 jsem se dostal teprve na podzim, ale jsem rad, neboť za tu dobu vyšlo hodně QoL, které opravily některé nesmyslné věci.

Překvapilo mě, že jsem se celkem snadno a bez vetsiho grindu dostal až do T3. Jeste mi chybi udelat všechny side questy pro dvě lokace a celý Vessel of Hatred.

Herně je to našlapané, se skvělým ovládáním, soubojákem a grafikou. 

• uher

Takže už svět neleveluje s postavou? Pokud je tahle pitomost pryč tak bych tomu šanci dal.

• Morraw

Leveluje. Ale jen do 60, to je cap a pak už sbíráš paragon lvly. A na obtížnost přepínáš jen Torment, když začneš být moc OP. Jedine co je zamknuté, dokud nedohraješ kampaň, jsou world bosses a eventy infernal hordes/onslaught. 

• Pozde a pomalu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit