Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže koupit, dohrát a dát vrácení peněz?...

• To je úlet. 😂

• CyberAngel

Popravdě 30€ je za herní dobu 1 hodiny (stačí mi jeden průchod, díky) už hodně velký přežitek. Nejsme v devadesátých letech.
    Už mě to nepříjemně překvapilo u mé předchozí hry od BB (Final Vendetta). Tam, kde můžu hrát X hodin zadarmo u Streets of Rage Remake, to je obrovský nepoměr.

• Davies182

Tak nic, no.

Fakt jsem se těšil.

Jenže tyhle gamesy s "opakující se strukturou" ve své rodinné časové tísni fakt nedávám.

Hry si užívám díky novým zážitkům a postupu, ne kvůli repetitivnímu procházení stejnými lokacemi a metroidvanijní časo-prostorové smyčce 🤮.

• To je sranda, jak se na Terminator Resistance plivalo, ale tahle hra jak na mobil z roku 2007 dostane 8/10.

• netUSblb

Jde o hratelnost, ne grafiku. Ale hodina hraní je opravdu málo.

• Evidentně to dělali jako pro arkádový kabinet nebo starou konzoli z éry NES a SNES. Tam byla hodina na hru tohoto typu celkem normální. Hlavně protože většinou nešlo sejvovat a bylo to dost těžké, takže tam člověk strávil opakovaným hraním klidně deset hodin, než (pokud) se dostal na konec. Hráli jsme tehdy pár her pořád dokola a bavilo nás to.

Jenže je jiná doba a pro dnešní domácí stroj to vypadá dost bídně, i když to má nižší cenovku. Musela by být ještě o dost nižší, aby bylo pro většinu hráčů akceptovatelné, že to nemá aspoň čtyři hodiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit