Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V příštím desetiletí, no tvl. Pomalu se budu dostávat do věku, kdy už se některých her třeba ani nedožiju... mě to přijde úplný úlet a hlavně mám pocit, že než to dokončí, tak vývojářům dávno ujede vlak. Asi jsou značky, které si tohle mohou dovolit, ale KOTOR to není, vzhledem k tomu, jak celé universum pohřbilo Disney.

• Jevo83

“K této „teorii“ se přidal i známý novinář Jason Schreier, který na svých sociálních sítích psal o tom, že titul vyjde nejdříve v roce 2030 a dost možná až na PlayStation 7.”

“Aktuální plány tak počítají s vydáním nejpozději kolem roku 2029”

Ja to citam tak, ze titul mozno nevyjde najskor v r. 2030, ale vyjde mozno uz v r. 2030😂

• Smegma

2029 (a všichni víme jak takový prvotní ohlášení dopadaj) je velmi uklidňující 😀

• Původní Kotor 3 to stejně nebude ☹

• Tak KOTOR 3 je prakticky SWTOR.

• Stejně jako ta nedávná věc od Larianu není původní Baldur's Gate 3. Hlavní je, jestli to bude dobrá hra.

• KOTOR3-oid to muze byt co chce... spis je pech ze kvuli tomu zarizli fanouskovsky remake prvniho KOTORu.

Pritom co vim to melo vyzadovat puvodni hru, ackoliv teda si myslim ze idea byla ze to bude KOTOR hledat v registrech nebo tak neco. Mohli zadelat na prodejich stare hry aniz by cokoliv investovali, a stacilo tomu pozehnat.

• Je potvrzené, že to bylo konkrétně kvůli tomuhle? Disney není Bethesda ani Valve, aby se s fanoušky na remasterech bez větších komplikací dohodli. Mohli to zaříznout už jen z principu.

• Derp_1337

Ano, zařízli to jen z principu. Fandů se na nic neptali a jen jim poslali varování, že to musí zrušit a nebo se to bude řešit u soudu.

• Stale jsem kvuli toho neprestal byt na Disney rekneme lehce namichnut.

Ovsem o remake KOTORu se v one dobe tak nejak mluvilo i oficialne, jenze ten samozrejme zarizli hned nato.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit