Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vynikajici zpravy, ocekava se ze ceny RAM se stabilizuji nekdy kolem 2027 -2028, takze hl3 si pocka taky? A dalsi vec, to jako vazne chteji tlacit steam machine pres HL3? (I kdyz jsem to predpokladal) Nevim jestli jsem ochoten si porizovat steam machine pro jednu hru. To ze jim podobna strategie fungovala se steamem a hl2 neznamena ze takhle pukde znova

• Rozhodně to nebude na SM exluzivní, to by byla pitomost a určitě to vědí. Bude to s největší pravděpodobností exkluzivní na Steam, což znamená i na PC. Jen jim z marketingového hlediska dává smysl to vydat najednou, protože se určitě najde spousta lidí, co si bude chtít HL3 zahrát a nebude na to mít stroj. Kdyby HL3 vydali dřív, tak si větší část z nich koupí PC a nebude čekat na SM, i když by to normálně koupili dohromady. Možná k tomu bude HL3 přibalený nebo aspoň s velkou slevou.

• Je to tak. Stejně jako třeba Alyx bylo k Index VR (Ale kromě toho, že to bylo VR, tak nebyl exkluzivní pro Index).

Exkluzivita HL2 pro Steam je samozřejmě něco jiného. Steam stačilo nainstalovat a vytvořit účet. Steam Machine představuje reálnou finanční investici a je logické, že Valve (a asi všichni) chápeme, že to rozhodně není úplně stejný typ exkluzivity.

• Říkal jsem si, že by to zařízení mohlo být klidně dražší, hlavně kdyby bylo výkonnější. Zatím to kvůli krizi RAM vypadá, že bude jenom dražší…

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit