Nekonečná válka: Total War Warhammer 40,000 přepíše bitvy, kampaně i jádro Total Waru
-
K "námořním" bitvám ovládané hráčem. Ty do série TW přinesl díl Empire. Warhammer I je zrušil. Teď si již nevybavují, zdali šlo již o WII, nebo jde o mechaniku WIII: zde jsou námořní bitvy řešeny tím způsobem, že pozemní armády plující po moři, se utkají na specifickém bitevním ostrově - tyto bitevní mapy (cca 5 variací) jsou pocitově menší oproti bitevním mapám na souši. Tedy je otázka zdali TWW40 vesmírné bitvy přinese. Přeci jen je to hra ve hře. Osobně by mne stačila jednoduší variace na B. Gothic Armada 1 a 2. Mechaniky hord již v TW existují od TW Attila, včetně možnosti spálit region. Warhammer III je pln zásadně odlišnych frakcí ve strategické části (beastmean, "khorne", zelení elfové - mimochodem jedná z nejvíce op frakcí ve hře, nový lord vznešených elfů, etc). Jako fanoušek se na W40 těšim a naopak neodmítám co nejvíce změn. Jakube nechceš naučit Warhammer III v coop streamu zde na Gamescz?
-
jak se Black Templars úplné vymykají? Akorát nemají knihovníky, jsou fanatický jako sororitky a nedodržují Codex Astartes. Space Wolves taky Codex Astartes nedodržují, dokonce do indomitus éry neměli žádnou následnou kapitulu
-
-
No přesně tak se vymykají :)
-
-
V tom máš pravdu, ale tou rozdílností bych je dal asi na úroveň vlků. Grey Knights jsou úplně jiná kapitola. Jinak na Total War jsem zvědavý, ale asi počkám, až bude nějaká komplet edice, že mi chybí obě frakce co hraju Emperors Children a Nekroni
-
-
No jasně, myslel jsem to spíš tak, že jsou natolik odlišní, že pro účely hry by měli být možná spíš oddělenou frakcí. Zatímco s hoooodně přimhouřenýma očima by prošla třeba jen kosmetická změna u jiných kapitul, tak u BT to imo tak jednoduché není.
Taky hraju EC :)
-
-
-
-
Pokud pro to nevyvinou zcela nový engine (nebo alespoň zásadním způsobem nevylepší ten stávající), zůstanou nám všem pouze oči pro pláč.
-
-
Doporučuji přečíst poslední a nejdůležitější větu tohoto článku. Popravdě jsem chtěl autora v komentářích zdrbat že to nezmiňuje dokud jsem nedočetl na konec xD. Ano hra pojede na novém enginu.
-
Vsak maji novy engine, to je verejne znama vec, o warcore enginu uz se mluvilo nekolikrat
-