Best of 2025: Nejlepší soundtrack
-
Všechny 3 hry nádherná hudba - a osobitá ke každé hře, asi bych letos taky nevybral lepší 3 zástupce.
U KCD II je můj nejoblíbenější track Recordare a byl i u hodně silného momentu hry.
-
Musim si napocuvat KCD, okrem toho DS2 a E33 uplne zasluzene. Ja som si este uzil aj hudbu v Silksongu.
Okrem toho som cez leto konecne dohral Nier:Automata a ta hudba mi tiez vyrazila dekel.
-
Nejlepší skladba asi Caligo. Claire Obscure má bezpochyby vynikající soundtrack, jen je strašně vtíravý a ty skladby hrají pořád dokola. Hudba tam není dostatečně opatrně dávána do hry a místy to působí lacině s tendencí hráče emočně vydírat. Za mě nejlepší práce s hudbou Death Stranding 2 a dal bych ho na první místo, pak Claire a pak KCD2.
-
-
Je zajímavý že jedinou hru co jsem z těch třech hrál je Death Stranding 2 a tak mám k hudbě i vztah v rámci událostí co podbarvuje a za sebe bych po pečlivém naposlouchání OST KCD II a CO: E33 řekl že mi přijde nejslabší. Jediná pro mě zapamatovatelná skladba z DS 2 je pro mě Story of Rainy, jinak se mi celej vykouřil z hlavy.
-
Jsem skoro na konci a řekl bych přesný opak. Ústřední melodie hraje možná na začátku a pak po 40h hraní. Mezi tím byl soundtrack všech žánrů od rocku, nějaké elektroniky, mexické, francouzské, vážné, ...
Hudba přesně sedí s aktuální náladou a dokáže plynule přejít z klidné do "soubojové". Jedinou výtku bych možná viděl s její default hlasitostí oproti ostatním zvukům, ale to jde upravit nastavit. -
-
tak třeba jedna skladba stále dokola při létaní? Jedna skladba na všechny mimiky, i když je dobrá, začne postupně nudit. Hlavní melodie hraje samozřejmě vícekrát.
Asi se shodneme, že použít jednu skladbu na letání, kde strávíš x hodin v endgamu není dobrá práce s hudbou.
-
-
To patri k zanru. Daj si nieco od Atlus, momentalne hram Metaphor a bojove sekvencie maju konkretny track, acadaemia iny, atd. Detto vo vsetkych Personach. Ale osobne ma to vobec nerusi ani tam, ani v COE33.
Pamatnici si mozno spomenu na Frankie Goest to Hollywood v Bony a klid. 😅
-
-
Metaphor mám platinu stejně jako v Claire. Neuč dědka chrchlat, jak by řekl Geralt. Kolik času strávíš v akademii a kolik hodin stravíš na zádech Esquiea?
-
-
A kolko casu si stravil v subojoch a dungeonoch a na runnerovi, dedku? Ale priznavam, mne sa ten track z mapy v E33 dost pacil, tak mi fakt vobec nevadil…
PS, no hate. A mas dobry vkus na hry!
-
-
-
-
-
-
Vcelku bez překvapení, zasloužené trio. Čistě z mého subjektivního hlediska to jednoznačně vyhrálo DS2. Forssell, Woodkid fenomenální.