Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Oblivion Remastered

• Corvus

Jednoznačně kvalita Clair Obscur: Expedition 33. I když jsem sledoval vývoj, přesto mě překvapilo, jak moc dobré to je a to po všech stránkách. Jsem rád, že jsem to nedohrál až tak daleko a nyní si vychutnám hru v perfektním překladu od mistra Filipa Ženíška. Soundtrack protáčím, spolu s tím Valtovým, zdařile!

• toka

Blue Prince je skvělá hra, hodně originální koncept. Nutno ale dodat, že pokud člověk chce odkrýt opravdu všechno, tak endgame začne být strašnej RNG opruz.

• Jj. Ten endgame je největší nedostatek a bohužel potom vede k tomu, že člověk od tý hry odchází s finálním pocitem rozčarování. I když před tím to bylo super.

• matthew451

To ste vážne od Expedition nečakali nič? Nerozporujem prvé miesto v tomto rebríčku, ale od prvého traileru zaujala veľké množstvo ľudí a s každým ďalším trailerom, vydaným EP-čkom z OST očakávania rástli a u mnohým išlo o čierneho koňa tohto roku. Samozrejme nikto ani netušil až do akej veľkej miery sa to podarí 😀

• Smegma

No tou poslední větou jsi to zabil 😂

• matthew451

Ďalší človek, ktorý nedokáže úspech E33 rozdýchať? 😉

• uher

Miluju fóry který jsou dotažený do absolutního konce 😂

Překvapení roku: matthew451

• matthew451

Ok, trvalo to večnosť, ale docvaklo 😂 Sypem si popol na hlavu…

• Smegma

No hlavně že ti to došlo. To se cení 👍

• hulibalda

Kámo, ty nebudeš nejostřejší tužka v penálu 😂

• Smegma

No a teď si tomu už úplně nasadil korunu 😂

• Jevo83

Precitaj si svoj vlastny prispevok, jeho poslednu vetu a potom nazov clanku, ku ktoremu sa viaze tato diskusia😀

• vonTossis

Tys to vůbec nepochopil. :-) 

• vonTossis

Pro mě je největším překvapením, že i s prvním dítětem jsem si našel čas na hraní. :-)

• lito

když se mi narodilo dítě, tak jsem začal hrát o dost více :D. 

• Co první. Mě za měsíc čeká druhé, to bude teprve čelendž. Ale mám to zmáknuté, přes den práce, dítě (za chvíli 2 děti), pomoc v domácnosti a když kolem 19:30 celý cirkus zalehne, tak do cca. 23.00 hraju. Žena naštěstí má částečné pracovní vytížení i na mateřské, takže jsem ušetřen blbostí typu "pojďme se podívat na nějaký romantický film" apod. 

• honcka

já naopak s narozením dětí získal víc času na hraní, že jsem přestal chodit tak často s kamarády do hospody. Teď už hraju s dětmi, se synem (14) Arc Riders a dcera (11) dostala herní pc pod stromek, tak hraju s oběma Enshrouded ;)

• uaxpk

Se třemi se to dá takto zvládat taky - ale i tak je to záhul😉

• To už se mě netýká.  Je mi 46 takže tohle je už je konečná. Ale respekt k třem dětem. Někdo holt musí tu demografickou křivku držet. 😛

• uaxpk

Respekt ke všem co mají děti. Někdo na ten náš minimální, budoucí důchod (nebo snad vůbec nějaký) musí dělat😀 

• Ja aj s druhym, vdaka Gabenovi za Steam Deck. 😅 Gratulace!

• cms.jakub-malcharek

Tyjo, tak bychom dali na první místo. Dobrá práce a gratulace!

• vonTossis

Děkuji! Teď jsem skvělý otec, money maker, ale pořád hráč tělem, srdcem i duší. :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit