Best of 2025: Nejlepší akční adventura
-
Na TGA 2025 jsem čekal oznámení Death Stranding 2: On the Beach pro PC... Nic z toho. Doufám, že se v roce 2026 dočkám. Sběratelka je sice na polici, ale chci si hru užít na PC. Druhé místo krásné.
Příští rok bude bodovat remake Tomb Raideru. Nepochybuji o tom ani sekundu. Už aby byl na disku!
-
Split Fiction mi udělalo velkou radost. S přítelkyni jsme si to maximálně užili a už se těšíme na další hru od Farese.
-
Zrovna dnes jsem dohrál Death Stranding 2 a ta hra je neuvěřitelná. Jedničku jsem roky odkládal, v knihovně mi ležela roky a až letos jsem ji s nechutí začal a s obrovským nadšením dokončil. Ale tohle je jak jednička na kokainu.
-
-
Už jsem to tu jednou psal, tak tady sem to zkopíroval jak to vidím já.
Mno co si budeme. DS2 je bohužel DLC. Já vlastně hrál úplně stejnou hru. Na to jak Kojima dvojku přirovnával k druhým Vetřelcům, tak to bylo zcela mimo. Spousta věcí bylo nechutný copy-paste až sem si říkal jak mu tohle může v recenzích procházet. Po těch jeho řečích jsem čekal že teda budeme mít stejnej žánrovej posun (první Vetřelec gotickej horor, druhý Vetřelci akční sci-fi, naopak první Death Stranding je úplně stejnej jako druhej úplně ve stylu Fifa, CoD...).
Příběh, postavy a samozřejmě nezabugovanost to drželi nad vodou, ale trošku mi ta jeho onaniẹ začala lézt na nervy a to mi jinak byl vždycky sympatickej a po tom odchodu z Konami jsem mu strašně fandil...
Uvidíme co to jeho OD nakonec bude, ale já očekávání radši krotím.
-
-
naopak si myslím, že je to správně přirovnání s těmi Vetřelci.
Jednička malá, tajemná hra, která překvapuje svoji komorností. Spíše indie hra, která se zaměřuje na prožitek než než AAA blockbuster. Málo lokací, dost podobný vizuál skrz celou hrou. Konec poměrně ukotvený bez nějaké epiky.
Dvojka větší hra bez toho tajemna, mnohem akčnější, lepší zpracovaní soubojů, s lepší vizuální stránkou, s mnohem větším množstvím lokací, s lepšími cutscénami, s tradičněji podaným příběhem a více už AAA blockbuster než indie hra. Naprosto bombastický, epický konec, který díváka posadí do sedačky.
Samozřejmě obě hry jsou pořád o tom samé, stejně jako Vetřelec a Vetřelci jsou o Vetřelcích.
Mám raději Vetřelce od Scotta, mám také raději jedničku DS než D2.
-
Mně to teda jako datadisk nepřišlo. Takhle by se mohla brát všechna pokračování. Horizon, Ghost of Yotei (tohle mi naopak přijde jako datadisk), Spiderman 2, Uncharted, TLOU. Spousta věcí ve hrách je copy paste. Těch vylepšení a novinek tam bylo dost Jiný prostředí, navázání příběhu. Co bys čekal od druhýho dílu?
-
-
To rad slyším, protoze strašně moc doufam, ze to brzo vydají i na PC. Jedničku jsem hrál, zrovna když se blížilo narození syna a celý zážitek z toho příběhu DS1 to ještě umocnilo.
-
-
Druhej díl je fakt velká pecka. Ty herní mechaniky jsou dotažený a za mě je příběh lepší. Ale pokud nemáš kvalitní zobrazovadlo, tak přijdeš o dost velkej vizuální zážitek. Na 77” oled to bylo totální ufo.
-
-
Jedničku sem hrál na 27" qhd rozlišení a tohle až vyjde si vychutnám dual qhd (49" Samsung Odyssey G9 Neo). Věřím ze to bude kvalitní kocháníčko.
-
-
-