Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší narace nebo nejlepsi pribeh? Jako naraci bych to jeste dal, ale nejlepsi pribeh? Tahle vyhonena, uknucena ptakovina, ktera se na konci naprosto rozpadne v naprosty kyc, dojeni emoci na ukor toho, co to budovalo? Hell nooooooo!

Svet se zblaznil, chapu, ze kazdy ma nejake preference, ale tady to bije tak moc do oci, jak moc se snazi dojit emoce na ukor pribehu, ze by to profici meli videt.

• Takže mě Expedice 33 kopne do koulí? (cituji: "... zasáhne vás tam, kde to bolí nejvíc.") Ačkoli to máme v rodinné knihovně, ten rádoby anime styl s 3 metrovými meči mě dokáže odradit skoro stejně jak pánský zadek od sexu. Pořád jsem si říkal, že o tom všude píší všichni jak o zázraku, tak to třeba zkusím. Ale takto teda ne...

• Já jsem to zkusil a ne že bych to nenáviděl, ale taky mi to nepřišlo zas tak světoborné. A ten příběh je rozhodně originální a zpočátku i zajímavý, ale čím víc hra ubíhala, tím víc jsem se nudil. Nakonec jsem to zabalil někde ve druhém Aktu.

Takže koho to "zasáhlo", budiž vám přáno, ale není to hra pro každého.

• No jo, ale ve druhem aktu (pokud nejsi fakt pozorny a domyslivy), tak nevis o cem ten pribeh je, ne?

• Inquisitor

football manager

• Hmm, moje top3 by vypadala tedy úplně jinak - Mafia OC, Dispatch, KCD2.

Expedice měla svoje momenty, ale vyloženě mě nestrhla, bylo tam příliš příběhově prázdných míst a konec je vyloženě klišé (a nepříliš dobrý), Karel Drda to vystihl dobře.

SHf taky úplně nenadchlo, ikdyž o něco lepší než Ex33.

A s DS2 čekám na PC verzi.

• vonTossis

Já už si bral popcorn, jak se to tady rozjede a zatím nuda. :-)

• Jevo83

Mna E33 bavila, ale mam pocit, ze islo skor o lyricky pristup, kde vyvrcholenie pribehu posobilo dost antiklimakticky a hra vlastne znehodnotila to, co od zaciatku budovala. Cize umelecky ok, bolo to originalne alebo aspon nezvycajne, ale pokial mame hovorit o nejakom vaznejsom pribehu (cize nieco sa realne deje, je tam progres, vyvoj), tak ten tam skoro nebol… resp bol niekde na urovni Rayman Legends. 

Podla mna ste sa nechali pomylit emociou, lebo dej sa fakt da zhrnut 3 vetami.

• Johny666

hele mám asi 15+ hodin v téhle hře. ale nedokážu pochopit toho génia loci, co lidi vidí.... sleduji příběh, ale .. není to nic pro mě. chápu, že moje vnímání dokáže být jiné, než většiny, ale prostě třeba ty souboje, kdy ty nepřátelé 3x naznačí nějakou otočku a pak až šlehnou mě vyvádějí z míry.. uznávám vaše volby, ale příběh by měl člověka vtáhnout, a to se u mě u clair nepodařilo, protože abych se k příběhu dostal, musel jsem dělat spoustu věcí, co mě frustrovalo a nebavilo. 

• Derp_1337

Jasně. Spousta her má problém s balastem okolo. Ta (nudná) "herní náplň" často cupuje příběh na kousky a člověk pak může mít problém s imerzí do příběhu.

Jako další podobný příklad mě napadá Mass Effect Andromeda. Hlavní dějová linka ze hry nebyla špatná. Problém byl v té ubíjející nudné herní vatě okolo. 

PS: Já bych mezi top příběhové hry letos dal Dispatch. Je to fakt dobré.

• Morraw

Bavil mě Cronos. Kratší, pomalejší a intenzivni retro horror.

Příběh E33 po konečném rozuzlení bohužel vyšuměl do ztracena, a tak nějak 90% toho, co se stalo, bylo vlastně jedno. Oceňuji ale oba možné konce, kdy jakýkoliv z nich může navázat na pokračování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit