-
Proč je tenhle web tak hroznej?
-
-
V jakém smyslu?
Já jediný v čem mám problém jsou ty jejich nesmyslný bany a přehnaná cenzura (někdy je fakt úplně mimo, vlastně se divím že tebe už nesmázli 😀). Jinak mi to tady přijde v pohodě.
-
-
design otřesnej, nepřehlednej, obsah sice bez chyb, ale nechytlavej, nezáživnej. Nevím, co si mám myslet. A to jsem myslel, že horší než jistý magazín začínající na písmeno Z už to být nemůže. Na jednu stranu je špatný, jak jsou tyto weby neoriginální, pouze jako součást "ekosystému" jejich vydavatelů a všechno je jen přes kopírák.
-
Pro mě třeba to, že když na to nekoukáš na PC s adblockem, tak to není herní web a hra "whack-a-mole" na reklamní bannery.
-
-
Souhlas, že na mobilu jsou games.cz bohužel prakticky nepoužitelný :/ Ne nepodobný třeba čsfd, to je taky peklo, v dnešní době hrozná škoda, ačkoliv je jasný, že to reklamově neni žádný terno a že některý popupy ani neříděj na games.
-
-
Na mobil nejdou nainstalovat prohlížeče, které podporují blokování reklam? Spoiler alert: Jdou. A taky je možné a pro redakci určitě příjemnější si nechat vypnout reklamy zaplacením věrnostního programu (i když to nepoužitelností v plně reklamovém módu na malém displeji trochu zavání vydíráním).
-
-
Já si teda platím web bez reklam. Stojí to 50,- Kč za měsíc. Což v téhle době není vůbec žádná částka. To by si pokryly i mé děti z kapesného a moc by je to nebolelo…
-
Samozřejmě, že jdou, to ale nic nemění na tom, že to neni uživatelsky příjemnej web. Obzvlášť v moderní době je to podle mě špatně.
That said, je asi fakt, že hráči budou mít brave nebo podobný asi spíš nainstalovaný než běžnej uživatel.
-
-
-
-
-
erekce na slunci
-
Já to tu mám rád. Naštěstí můžeš chodit na spoustu jiných webů.
-
-
Co se Monster Hunter týče, to je série jen pro dost specifický publikum, dát to mezi nejlepší akční hry je trochu kontroverzní volba. Hollow Knight 2, OK. Ale Hades 2?
Jinak, Po letech hraní Binding of Issac jsem se kolem vánoc nechal mediální masáží přesvědčit, že je Hades 2 něco jako druhý příchod Krista mezi roguelike a obětoval těch 20€. Neříkám, že je to zlá hra, ale takovou pozornost si vážně nezaslouží. Je to takový tupý nonstop mačkání space kombinovaný s útoky myší uprostřed totálního vizuálního spamu kde člověk pomalu neví co je součást pozadí, co projektil a a co předmět a kde je hranice arény. Ano zabaví, ale z tohodle , že bych měl být unešenej?
Podání příběhu a postup hrou OK, ale komixový dialogy jsou trochu jak pěst na oko, osobně mi přijdou dost rušivý.
-
-
Monster hunter je pro dost specifický publikum? To by se dalo říct o čemkoliv, ale v tomto případě je to specifický publikum větší než většina her na který si z minulého roku vzpomeneš. Ta hra je jedna z nejhranějších her minulého roku. Ta hra by mohla téměř konkurovat fifě. Je to fenomén. To, že to v ČR nehraje moc lidí a tudíž to dává pocit, že to vlastně nikdo nehraje je věc jiná...
-
-
hades 2 nebrat, jednicka mela jeste ten rogue lite tak nejak na hrane, ve 2 mi prijde, ze clovek vylozene musi grindovat skrz umirani a to je spatne
-
Za mě rozhodně Dynasty Warriors Origins. Vidím, že tu ani recenze nebyla.
Je to výborná hra. Takový soft reboot. Skvělá optimalizace, grafika, ovládání a obrovské filmové bitvy. 22.1 bude vycházet i první velké DLC
-
-
Dobrá zmínka. Bohužel Dynasty Warriors Origins vyšlo na začátku roku v lednu. Je to špatná doba na ocenění, protože do prosince lidi na hru většinou zapomenou.
-
-
Ačkoliv jsem Monster Hunter fanoušek, tento přídavek do série se mi moc nelíbil, nedohrál jsem ho a asi ani nedohraju.
-
-
já to dohrál, mám tam přes 100 hodin a můžu s tebou souhlasit, nedávno jsem nainstaloval poslední velký patch a nemohl jsem se dokopat to hrát déle, takže opět odinstalace. Ale to je taková klasika u MH, tu hru spraví a do devítky pošle až datadisk.
-
Zajímavá věc, MHW má na Steamu aktuálně pouze 44% pozitivních hodnocení majitelů. Nevím nevím, jestli to úplně koreluje s 9/10 hodnocením na games. Takové GTA V sbíralo obsolutní hodnocení a 97% pozitivních hodnocení na Steamu to jen podporuje. Osobně jsem tuhle hru dal do Steam ignorace, protože "není kouře bez ohně", že?
-
-
Problém Wilds je v otřesném technickém stavu PC verze. Proto je na Steamu 44%.
Zatímco Games psali recenzi na PS5 verzi. Tam ten stav není tak špatný. Pokud je člověk fanda série, tak na PS5 si užije dlouhé hodiny zábavy.
-
-
Ještě je to kontroverze okolo PC verze. Hráči, kteří hráli Monster Hunter Wilds na PS5 jsou spokojení (např. recenze PS5 verze hry na Games). Ale hráči na PC nadávají a nadávají.
I 10 měsíců po vydání PC verze je hra pořád v hrozném stavu. Kéž by se vývojáři více soustředili na opravení bugů než na vydávání nových DLC. Po 10 měsících vyšlo 190 DLC !!! Bohužel tady jsou vidět priority Capcomu.
-
-
I na PS5 to byl hnus, mozna stale je.
-
-
nainstaloval jsem nedáno, co fixli jsou ty textury, textury se načitaly i v open-worldu před tebou, ale to je kompletně pryč, teď neuvidíš jediný streaming textury.
Ale jinak já hraji na 40FPS na PS5 Pro a souhlasím, ta hra prostě vypadá místy divně, ono když vysvítne sluníčko, tak to vypadá pěkně, ale za mě to kazí nějaké ty filtry apod. DD2 vypadá na PS5 Pro o třídu až dvě lépe a to je PS5 Pro verze pořád buglá. :D
Capcom no :D.
-
Jo, tak Wilds používají divný barevný filtr. Proto to má všechno takový hnusný šedý odstín. A grafika žádný zázrak.
Ale ten technický stav PS5 verze je o dost lepší než PC verze.
-
-
Tak byla by blbost to nedojit že jo...
On Capcom si s PC nikdy moc netykal. Přijde mi že ten port vždycky šoupnou někomu kdo ho splácá za levňocha a dál se tím moc netrápí. A pak ta jejich Denuvo obsese...
-
-
To se netýká jenom PC chlapci. Já si pamatuji první DD, což jedna z mých nejvíce oblíbených her ever, kterou jsem hrál na PS3 v nějakých 20FPS a klesalo to i níže. Patch na DD2 pro PS5 Pro bugl RT, do teďka to není spravené a nikdy nebude. Takových připadu bych u Capcomu vytáhl více.
-
Trefil jsi to. Capcom jede strategii: Udělat PC port co nejlevněji a dál to moc neřešit. ☹
-
-
-