Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rostej

Náhodou, takova minihra s presivanim nepadnouciho kabatu a prisivanim uletnuvsich knofliku by mohla byt zabavnejsi nez cele kovani nebo questy s nosenim pytlu... 😎

• Teoreticky by to mohlo nějak fungovat, kdyby se jen upravovala postava vizuálně a statistikami. Hubenější Jindra by byl mrštnější a tlustší by třeba víc vydržel. To oblečení a zbroj by byl pořádný bizár. Zvlášť pokud by je nenapadlo, že velikost by mohla jít za poplatek upravit u krejčího nebo zbrojíře. Tohle je prostě jedna z věcí, které dobře vypadají na papíře nebo v powerpointové prezentaci (hahaha, Jindra bude moct vytloustnout z jeho oblíbeného brnění), ale hrát se s tím moc nedá. Už takhle je tam jídlo někdy opruz, když Jindra do sebe prostě musí naráz nasoukat celý bochník chleba a pak se valí jako sud.

Ještě je mohlo napadnout, že by se Jindra musel živit vyváženou stravou a čistě jen maso nebo jen chroupání mrkve by mu nedělalo dobře. Myslím, že někdo to už do nějakého survivalu zakomponoval, ale nevzpomenu si na jméno hry.

BTW, od Martina Klímy mě to nepřekvapuje. Stolní Dračí Doupě bylo podobnými legráckami a hromadami tabulek překomplikované taky, i když do takových extrémů jako hlídání si váhy se samozřejmě nezacházelo.

• Já teda nevím, jak velké období života herní postavy hra zahrnuje, ale aspoň u jedničky mám ten pocit, že to nebylo na tak dlouho, aby zdravý člověk běžně moc měnil váhu. To už by tam pak mohl být ještě větší herní bizár, v reálu ale úplně normální: našli jste boty č.45, ale nohu máte 46, nebo to brnění je vel. S a vy jste XL.

• Můžeš to hrát jak dlouho chceš, jen bude pořád stejné roční období. A ve hrách je běžné, že jsou některé jevy výrazně urychleny. Třeba růst bylinek po otrhání ve hře trvá pár herních (tedy výrazně zkrácených) dní a v reálu u některých druhů i rok. Přehánění s realitou hrám neprospívá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit