„Víc času s Jackiem by bylo jako trávit čas s Lukem na Tatooine,“ říká režisér Cyberpunku 2
-
Vždycky nejdřív vyzobu, co jde, než se pustím do Konpeky Plaza, takže mě prolog vydrží klidně i 10h
-
-
Tak tak. Já si nejdřív nahrabu chechtáky než jdu k Viktorovi (nikdo se přece nechce zadlužit🙄), a nějak mi to vydrží i dál. Zobu a zobu, a teprve když mě to omrzí, pokračuju v příběhu.
Asi dobře vystavěnej svět či co.🤗
-
-
Chalani vasa debata mi pripomina slepice, ale nemyslim to v zlom😀
-
-
-
-
Ale na druhou stranu udělat samotné DLC s příběhem Jackieho by nebylo vůbec na škodu.
-
Dovolim si s Igorem z pohledu hrace nesouhlasit, jestli jsem z cele hry mel nekde pocit, ze "tady neco chybi" nebo "tady neco vystrihli", tak prave z uspechaneho prologu. Srovnani Jackieho s postavou SW, kterou si nikdo ani nepamatuje se mi nezda zrovna prihodne prirovnani. A pritom by stacilo tam dat treba jen dve ci tri kratsi mise navic, rekneme tak na hodinu, maximalne dve hrani a prolog by v mych ocich mel mnohem ucelenejsi dojem.
-
-
Luke Skywalker je narozdíl od Jackieho postavou, kterou si nikdo ani nepamatuje?
Prosím?
-
-
Skywalkera samozrejme zna kazdy a Luke je v tomto pripade hlavni postava (hrac), tak jak je mineno v tweetu. Trosku jsem to zkratil - postavou, kterou si nikdo nejspise nepamatuje, jsem myslel stryce ci tetu z puvodniho filmu (nevybavuju si presne, jestli tam byli oba nebo jen jeden).
-
-
Ale on nesrovnával Jackieho s žádnou vedlejší postavou ve SW, on ho srovnával s planetou Tatooine. Tu si snad pamatuje každý, ale víc filmového času stráveného na ní by SW asi moc neprospělo. Tím nechci říct, že to musí všem sednout i na Jackieho.
-
-
Ano, asi zrejme spise myslel cely prolog jako takovy ve srovnani s Tatooine prvniho filmu, bez ohledu na Jackieho, kdyz tak na to koukam znovu zpetne. Ale i tak ma pointa zustava - dle meho byl prolog proste uspechany. :)
-
-
Tak oni to všechno narvali do úvodního filmečku. Taky jsem si myslel, že by bylo nejlepší to hrát, ne se jen dívat, když jsem Jackieho poznal. Dost mě to taky mrzelo, když o něm vyprávěli na pohřbu. Zkrátka zajímavá postava
-
-
-
-
-