Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Z Hades 2 jsem byl zklamaný. Je to dobrá hra, ale nezaslouží si až tak velkou chválu, jakou dostala od novinářů. 

Hlavní příběhová linka byla slabší oproti prvnímu dílu. Obzvlášť mi vadil ten tristní a odfláknutý konec příběhu. Jen minimum novinářů ten odfláknutý konec zmínilo. Bylo to až tak špatné, že vývojáři vydali patch, který ten konec změnil. 

Samozřejmě se objevily drby, že hra původně měla mít lépe propracovaný konec, ale vývojáři jej nestihli dodělat, protože chtěli stihnout podzimní/předvánoční termín vydání. 

Má někdo zkušenosti s Hades 2 po série těch velkých patchů? Nemám motivaci si to zahrát podruhé, abych zjistil, o kolik je to lepší.

• Horst_Fuchs

H2 mám rozehráno. Vizuál pěknej, bohužel tak že zbytečně přeplácanej a nějakou dobu jsem měl problém rozlišit co je pozadí, co interaktivní věc a co předmět k sebrání o hranicích arén nemluvě. 

Netuším jak to bude dál s příběhem, ale zatím po prvních pár bossech mi to přijde fajn. Jenže herní náplň jako taková není překvapivě nic tak zvláštního, ty spousty ocenění nechápu, je to jen taková trošku lepší arénová dash and attack akce, nekonečnej barvama přeplácanej úhyb a následnej útok, furt dokola. Navíc ni přijde, že šance na výhru se tu až moc odvíjí od množství tvých smrtí a s tím spojených bonusů do dalších průchodů.

• Derp_1337

Ano. V původním Hades rozhodoval o postupu hrou tvůj skill level (schopnost porozumět a ovládat herní prvky). V Hades 2 ale hlavně rozhoduje počet úmrtí. Prostě musíš grindovat a několikrát zemřít. 

A jestli náhodou máš příliš vysoký skill level a na začátku hraní postoupíš příliš rychle do pozdější části hry, tak ti hra dá masivní debuff a oslabí tě.

• Corvus

Za mě jednoznačně Luck & Loot. Dice-building roguelike hříčka, navíc česká. Naprosto vynikající drobná záležitost, která přesně naplňuje škatulku feťácké hry a okřídleného: ještě jedno kolo/run/pokus a jdu už ale fakt na kutě! Vřele doporučuji. Skvělá věc!

• JohnyTheZik

Od CloverPit jsem asi čekal moc, umí to bejt fajn, ale Balatro nastavilo laťku hodně vysoko. 

Jako člověk, co na mobilu nehraje, jsem vyzkoušel TownsFolk a byla to bomba. Má to snad vyjít i na Steamu a je to přesně z kategorie - ještě jeden den. Doporučuju za pár kaček..

• Panhodny

Black Rock Survivor :)

• Neznám...ale Deep Rock je skvělej, jen má nevyvážené stupňování obtížnosti a občas to bývá jen dlouhé utrápené grindění...

• 0011

Za mě nový Fantasy Life, nedoporučuju pro lidi s ADHD protože endgame zkonzumuje vás a ne vy hru 😅

• Za mě určitě The King is Watching. Zrovna dneska ráno jsem získal poslední Achievement 😅

• vonTossis

Oxygen Not Included. Jen to jako není z loňského roku. Ale to nevadí, ne? :-)

• U Best of 2025? Nevím, nevím...co říká tvůj zdravý úsudek?

• vonTossis

Že to vadí. 

• Corvus

Správný úsudek.

• vonTossis

Tak jo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit