Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KronosDeret

Finální fáze kapitalismu/ tržního konzumerismu je tu. Produkty bez produkujících, přerušení koloběhu peněz a poslední konsolidace majetku. Několik desítek vlastníků všeho uteče do bunkrů na Novém Zélandu, jak v béčkovém filmu o konci světa a co bude pak, suď Bůh (zřejmě Tzeench). Buď na sebe nasypeme tolik atomovek, že bude polovina planety skleněná, nebo zasypeme vstupy a vzduchové filtry do bunkrů betonem a zkusíme to jinak. Já hlasuju pro druhou možnost. 

• Smegma

Za mě naprosto v pořádku. Teď se toho lidi štítí, za chvilku už to bude norma. Nejde o to jestli, ale kdy...

Nejdůležitější je aby výsledek stál za to a je mi jedno jakým způsobem toho dosáhnou.

• Morraw

Souhlasím a nechápu tu hysterii od hráčů. Je to jen další nástroj a technologie, který hry zase dále posune. Nehledě na to, že už se to dávno používá.

Vsichni dělají, jak kdyby dnes vycházely jen samé literární, grafické nebo designové skvosty.

• Derp_1337

Tak běžní lidé nesoudí technologii podle nejlepších možných výsledků. Většinou se soudí podle těch podprůměrných. A bohužel prakticky každý se určitě setkal s nějakým hodně podprůměrným AI balastem.

• Jevo83

A ktorych 100 ludi nahradi? Lebo ak myslel 2D a 3D grafiku, generovanie pribehu, dialogov, popisov, hudbu… tak to si moze strcit kam slnko nesvieti.

Venovat svoj cas niecomu, co automatizovane vyrobil nejaky algoritmus je strasna strata casu…. Uz pri proceduralnom generovani map tym trpim, neviem si predstavit takto generovane cele hry, fuj.

• To je fajn, len viac takychto vyhlaseni, aspon budem vediet, ktorym studiam sa vyhnut oblukom.

• Taky mi nějak nesedí, že by jeden člověk a AI nahradil sto lidí a zároveň by neubylo lidí potřebných na vývoj hry.

Ale pokud by zbylo víc času a peněz na lepší příběh…

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit