Masters of Albion od Petera Molyneuxe uvidíme už letos
-
Moly né! Moly né! 😂 Ten člověk má ale CV! Žít desetiletí jen z jména... A druhou polovinu života tvořit jen odpad a produkovat nenaplněné sliby, megalomanské vize a kecy v kleci... Ne, že bych mu chtěl upřít status, který si HLUBOKO v '80 a '90 vydobil... Ale v podstatě je to celý život mystifikátor, bájný lhář a kecal. Měl jít do politiky. Lidi na podobné populisty slyší. Kor dnes, jak se ukazuje v celé Evropě. Jeho labutí píseň vypadá z obrázků jako něco ze slevového koše v Kauflandu u kasy... Navíc kolik lidí dnes slyší na tzv. božské strategie? 5 nostalgiků a 1 nadšenec? Nevím... Opět kecy jak to bude absolutní řacha a bude možné ve hře všechno :-) Proč mám pocit, že to bude 7/10 max. a do měsíce se na hru zapomene? 1000x raději bych si v češtině přečetl jeho memoáry. Co a jak tvořil, jeho (ne)naplněné vize apod. To by bylo mnohem lepší a jsem si jistej, že by se biografie prodávala jako rohlíky.
-
-
Možná se mi to jen zdá, doufám, ale vypadá to že pan vývojář vám v minulosti udělal nějaké hrozné zlo :D
-
Promluvil jasnovidec, Všezvěd Všudybud a dokonalý demokrat s tím jediným správným názorem. Jsem rád, že díky tobě a tvé vševědoucnosti už teď vím, že ta hra bude špatná.
-
-
Přitom to stejný kritizuje, když někdo napíše o jeho oblíbené hře o které je přesvědčený, že to bude zázrak:)
-
-
"Navíc kolik lidí dnes slyší na tzv. božské strategie?" Was? Spousta. Ale to to Peterovi nijak neusnadní. Naopak, trh je přeplněný různými budovatelskými strategiemi (ano, budovatelské strategie mají s těmi "božskými" společného opravdu hodně) a jejich hybridy s automatizačními strategiemi, RTS a survival žánry. Manor Lords, Farthest Frontier...
-
-
Já bych se i těšil... ale zklamání už bylo hodně. Každopádně si přeju aby to mělo úspěch, to jako zase jo.
-
-
Já myslím, že tenhle člověk už ztratil veškerou reputaci a nic se od něj očekávat nedá. Určitě ale zase dokáže naslibovat nejlepší hru všech dob a protože nový hráči stále dorůstají, tak se zase někteří nachytají.
-
-
Do měsíce o té hře nebude nikdo mluvit, natož ji hrát... Jak se nevsázím, tady bych si skoro i nějakou tu kačku vsadil.
-
-
-
vaau, konecne.
Ale taka prerabka Dungeon Keeper 1, alebo novy Black and White to by bolo super :)
A mozno ked sa odkupi EA tak aj to novy majitel dovoli spravit. -
Moc bych od slibotechny Molyneuxe nečekal 😄