Pathologic 3 – recenze brilantně tíživého cestování časem
-
Poslední dobou je to tady samá politika, už se těm srackam fakt nejde vyhnout nikde
-
-
Rusom? To mas pravdu, vsade su, a vsade robia bordel.
-
-
V ČR jsou teď všude Rusové? Aha :)
-
-
To uz vyse 60 rokov. Prejdi sa po Prahe alebo Karlovych Varoch.
-
-
-
-
Bez těch nářků v komentech by mě hra minula. Ale díky tomu si to koupím, stejně jako Atomic heart.
-
-
Já to třeba měl ve wishlistu a dokonce si to koupil. Potom co jsem četl příspěvek od mx0r že IcePickLodge stáhnuli statement ohledně invaze orků na Ukrajinu, tak obratem refund.
Každý ale ať dělá co mu svědomí velí.
-
Technicky to nesedi, lebo aby si si precital komenty, musel si si najprv vsimnut clanok ku hre, cize by ta neminula😎
-
-
Samozřejmě že to technicky nesedělo. On očividně jenom trolloval a chtěl provokovat. 😉
-
-
Atomic Heart byl fajn. Těším se ted na to poslední DLC
-
-
Vypada to dobre, uvazuji o koupi. Jinak ale je v poradku pokud nekdo nechce hrat ruske hry, ja zase nehraji hry ktere tlaci progresivisticka temata.
-
Při představě, že koupí pošlu peníz stepní hordě mě chytá reflux 🤮
-
Ani omylem...
-
Treba vyvojarom uznat, ze velmi sofistikovane prepojili prostrednictvom nazvu hry virtualny svet s realitou ich myslenia a domoviny😛
-
Děkuji nemám zájem, ať si to prodávají Číňanům a do Íránu.
-
-
Zaujímavé ako sa ťahá politika do hernej sféry...Takže keď Amerika momentálne okráda Venezuelu a plánuje prevziať Grónsko dúfam že nebudeš podporovať aj Americké hry 🙂
-
-
"Zaujímavé" jak někomu stojí za to vytvořit si nový nebo falešný profil, aby mohl zasírat diskuse jako rusácký pohůnek.
-
-
A kedy si mám vytvoriť profil je na to nejaká lehota ? Najprv som sa asi ťa mal spýtať či môžem že ? Prestaň sa chovať ako šovinista...je to len hra
-
-
Otázka nezní kdy ale proč jsi ho vytvoril. Ale nemyslím že tyto jemné nuance pochopíš.
-
-
Jasne lebo tvoje zmýšľanie je výborne... takže Americké hry ti nevadia ano ? Typické liberálne dvojmetre 😂
-
-
-
-
Tady ten trend hned někoho označovat za rusáckeho pohůnka, nácka apod. je hodně smutný.
-
-
Asi s tím dokážu žít 😉
-
-
-
-
-
Těmto vývojářům ani rubl.
-
-
A americkým taky ne, dokud tam bude ten oranžovej pablb!
-
-
Vyzera to zaujimavo, ale asi nic pre mna.
https://www.reddit.com/r/pathologic/comments/1pjk200/icepick_lodge_have_retracted_their_support_of/
-
-
K ruským hrám můžete taky přistoupit tak jak rusáci přistupují k západnímu duševnímu vlastnictví a prachsprostě je zwarezit
-
-
Mě slušně vychovali a učili mě, že krást se nemá.
-
-
Bylo by to relevantní, kdyby se jednalo o krádež, ale porušování autorského práva krádež není, není to ani znásilnění ani genocida. Označovat to za krádež začaly autorské svazy (protože to zní lépe a odsouzeníhodněji než porušování autorského práva) a zmanipulovali tím veřejnost, přitom sami okrádají většinu obyvatel o "autorské" poplatky.
-
-
Asi tak. Zejména poplatek OSE za každé prodané datové medium je do nebe volající svinstvo. Takové preventivní označení všech kupujících už dopředu za zloděje.
-
-
-
-
.
-