Víme, jak vypadá seriálová Lara Croft. Sophie Turner sází na klasiku
-
Vypadá hodně dobře! V první chvíli jsem si i myslel, že je to generovaný přes AI, kdyby to nevydal přímo Amazon.
Otázka jestli to zmákne i herecky. Poslední dobou na sebe upozorňovala spíš v bulváru než filmovými/seriálovými rolemi. Poslední její dobrá role byla v Game of Thrones a i tam by se dalo o jejích kvalitách polemizovat. V X-Menech mě teda moc nezaujala, i když se na roli vzhledově taky dost hodila. Snad se to povede tak, jak se povedl i Fallout.
-
Nelíbí se mi jako Lara.
-
Výzorom najlepšia filmová Lara bola a bude Angelina Jolie. Ona bola TOP. Tá sa pre Laru Croft narodila. Okrem správnych proporcií(pre nás mužov) mala charizmu, bola správne drzá, odvážne, nebojácna a nezávislá...Top žena s krásnou tvárou, nosom, očami, perami...u Sophie Turner nič z toho nevidím. Veľký omyl bol tento casting. Môže to len prekvapení.
-
-
Jak tady MishKonn napsal níž: Musím ti potvdit, že k těm "správným proporcím" Angeliny Jolie režie filmu pomohla vycpávkami. Není to žádné velké tajemství. Něco takového je ale v současném Hollywoodu nepřípustné.
-
-
To viem. V druhom filme ich už nemala a aj tak bola super. Stále som videl Laru Croft aj Alicia Vikander bola super.
-
-
Jako, sice mě napadlo to samé, ale buďme realisti:
- S Angelinou nemůže soupeřit nikdo.
- Ty proporce, o kterých mluvíš, byly u ní v oblasti hrudníku fake.
- Sophie vypadá good.
Líbí se mi, že vypadá, že i fyzicky na sobě zamakala, což byla doteď spis deviza borců ve filmech.Bottom line, vadí mi na této podobě pouze absence těch předností, což by ale šlo vyřešit stejně, jako u Angeliny. Bohužel, vzhledem k mindsetu v holywoodu se to s největší pravděpodobností nestane.
-