Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Je pravda, že "It takes two" byla jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.

SplitFiction určitě neminu.

• Chtít lepší hry = dávat příliš velkou bídu studiu od kterého se lepší kvalita chce?

Understandable, have a nice day.

• JohnyTheZik

Jedna věc je chtít lepší hry, druhá je vyhlašovat EA jako nejvíc evil společnost několik let v kuse. 

• Derp_1337

Je pravda, že některé roky by si "cenu za nejvíc zlou korporaci" zasloužili jiné firmy. Jenže vždycky když lidi pomalu začnou zapomínat, proč tak EA nenávidí, tak se EA vytasí s nějakým novým velmi nepopulárním krokem. 😠

V zásadě věřím, že pan vývojář je spokojený se spolupráci s EA. EA totiž nemá žádný důvod se jej pokusit "oj**at". Naopak EA si s ním chce udržet dlouholetou dobrou spolupráci. 

Ale to stejné neplatí pro koncového hráče. Na ty EA velmi často vytáhne různé hovadiny, jenom aby vytáhla z lidí o pár dolarů navíc.

• To máš pravdu, ale je tam ještě jeden aspekt. EA si tu nelichotivou reputaci nevysloužilo ždímáním hráčů (to dnes dělá kdekdo), ale skupováním, ždímáním a následným zařezáváním studií. Nejvíc lidi asi mrzel Origin a Westwood. Podle mě na tohle Fares trochu naráží. Nepopulární kroky vůči hráčům pak tu mizernou pověst jen udržují na hodnotě, která by byla nejspíš nižší, kdyby nebyla tak rozpumpovaná už v devadesátkách. Nicméně pořád vydělávají slušně, tak jim to asi moc nevadí.

• Rhosta

Přesně tímhle mě v EA nadzvedli, když koupili a následně zařízli Codemasters.

Půlka studia pryč a další Rally tituly zrušené. Budeme dělat jen nudné F1 protože to je mainstream.

• JohnyTheZik

To je samozřejmě bohužel taky pravda :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit