„EA dostává větší bídu, než si zaslouží,“ soudí mistr gaučové kooperace Josef Fares
-
Je pravda, že "It takes two" byla jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.
SplitFiction určitě neminu.
-
Chtít lepší hry = dávat příliš velkou bídu studiu od kterého se lepší kvalita chce?
Understandable, have a nice day.
-
-
Jedna věc je chtít lepší hry, druhá je vyhlašovat EA jako nejvíc evil společnost několik let v kuse.
-
-
Je pravda, že některé roky by si "cenu za nejvíc zlou korporaci" zasloužili jiné firmy. Jenže vždycky když lidi pomalu začnou zapomínat, proč tak EA nenávidí, tak se EA vytasí s nějakým novým velmi nepopulárním krokem. 😠
V zásadě věřím, že pan vývojář je spokojený se spolupráci s EA. EA totiž nemá žádný důvod se jej pokusit "oj**at". Naopak EA si s ním chce udržet dlouholetou dobrou spolupráci.
Ale to stejné neplatí pro koncového hráče. Na ty EA velmi často vytáhne různé hovadiny, jenom aby vytáhla z lidí o pár dolarů navíc.
-
-
To máš pravdu, ale je tam ještě jeden aspekt. EA si tu nelichotivou reputaci nevysloužilo ždímáním hráčů (to dnes dělá kdekdo), ale skupováním, ždímáním a následným zařezáváním studií. Nejvíc lidi asi mrzel Origin a Westwood. Podle mě na tohle Fares trochu naráží. Nepopulární kroky vůči hráčům pak tu mizernou pověst jen udržují na hodnotě, která by byla nejspíš nižší, kdyby nebyla tak rozpumpovaná už v devadesátkách. Nicméně pořád vydělávají slušně, tak jim to asi moc nevadí.
-
-
Přesně tímhle mě v EA nadzvedli, když koupili a následně zařízli Codemasters.
Půlka studia pryč a další Rally tituly zrušené. Budeme dělat jen nudné F1 protože to je mainstream.
-
-
To je samozřejmě bohužel taky pravda :D
-
-
-