Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí tohle:

Phoebe Waller-Bridge

Ta za tím stojí...já myslím, že můžeme očekávat co chceme ale vzhledem k téhle osobě je jasné, že kvalitní scénář se čekat nedá....

• Jevo83

No na mna uz aj ten prvy, vcelku staticky trailer posobi nedobre…

Naozaj tam vidim skor Sansu, ale hlavne jej tu rolu vobec neverim… vyzera sice pekne, ale na 90% som presvedceny ze to vybuchne na cringe prepalenom hereckom vykone a zlom scenari.

• Hlavně nechápu co je to za imbecilni nápady dát produkci takové pecky neověřeným a neznámým lidem. Zpravidla bez jakéhokoliv kladného vztahu k předloze. Výsledkem je pak totální znechucení fanbase a úpadek značky do zapomnění. Už jsme to viděli u Prstenů, Disney star wars aj.

• Horst_Fuchs

"překvapí vzhledem věrným devadesátkovým hrám" ?

Zrovna hraju ten poslední TR remaster a fakt ne, není moc věrná. Snad se tím myslí některý kusy oblečení a ten zvláštní hranatej a poněkud starší obličej herečky? To pak jo, hranatá skoro jak v 99ým. ;)

Tahle slečna má dokonce i nějaký ty svaly,  stará devadesátková Lara to je taková fest vyhublá silně nalíčená a vystylovaná Barbie s pětkama nacpanýma do krátkýho minitrička s odhaleným bříškem. ;-) Aspoň že jí  vybavili jejím legendárním kouzelným pidibatůžkem, tam se dá vždy skrze jakousi pokročilou technologii nacpat hromada pistolí, brokovnic, útočných pušek, celých lékáren, painkillerů a dalších maličkostí do kabelky.

• Nechci Vám kazit radost, ale ta "šikovná tvůrkyně" (lol) je ta stejná co dělala posledního Indiho a Sola ze Star Wars. 

A Sansa Stark je taky krok vedle, protože neumí hrát.

Takže očekávám "the message" a flop.

• Moc pěkná, vysportovaná postava a opravdu zkrásněla. Herecky si nejsem jistý, myslím si, že Alicia stále bude nejlepší Lara.

• Diskuze o ... Je to seriál od Amazonu. Prsteny by nezachránila ani Cate Blanchett.

• toka

To je Fallout taky. Ale pravda, na to si tam přitáhli Nolana, Joy a Djawadiho.

• Druhou ředu jsem videl zatim jen dva díly ale první serie je úplnej bullshit...pokud lidem stačí to, že to vypadá jak Fallolut tak ok ale jinak to nedává žádný smysl

• Jester

Vzhledově to z fotky překvapivě působí mnohem líp než jsem čekal. Přes neproporční atributy vůči zdrojovýmu materiálu se snad v dnešní době každej přenese.

Přes co se ale nepřenesu je, že Sophie Turner je prostě fakt špatná herečka a zatím mě nikde ani za mák nepřesvědčila. Čest tomu jak se vyrýsovala a že do toho evidentně dost dala. Tak snad navštívila i hodiny herectví.

• Derp_1337

Ano, Sophie vypadá na fotce dobře. Ale to její nedostatek hereckého nadání nezlepší. Bohužel se holka nedokáže zbavit toho dojmu, že je taková "dřevěná". 

Však i její historie filmů na IMDB ukazuje, že (s vyjímkou GoT) její nejlepší projekt měl maximálně hodnocení 7/10.

• Jako bude Michael C. Hall vždycky Dexter, tak bude tahle paní vždycky Sansa. Je to marný. Z toho už se nevyhrajou🙂

• vonTossis

Dexter je můj nejoblíbenější seriál, ale stejně bych neřekl, že Michael C. Hall bude vždy jen Dexter. V Six Feet Under byl skvělý. :-) Ale on má výhodu, že je skvělý herec. To pro novou Laru úplně neplatí. 

• Už jsem to někde psal v GoT se mi nelíbila, v X-menech se mi nelíbila a mám takového tušáka, že tady se mi taky nebude líbit.
    Angelina byla super Lara podle původních her, Alicia byla dobrá podle nové trilogie, tohle - meh.

• triptich

za mňa fajn výber. škoda výrazného postprocesingu na zverejnenej "fotke". teraz ešte ako dopadne scenár a produkcia samotného seriálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit