Víme, jak vypadá seriálová Lara Croft. Sophie Turner sází na klasiku
-
Stačí tohle:
Phoebe Waller-BridgeTa za tím stojí...já myslím, že můžeme očekávat co chceme ale vzhledem k téhle osobě je jasné, že kvalitní scénář se čekat nedá....
-
No na mna uz aj ten prvy, vcelku staticky trailer posobi nedobre…
Naozaj tam vidim skor Sansu, ale hlavne jej tu rolu vobec neverim… vyzera sice pekne, ale na 90% som presvedceny ze to vybuchne na cringe prepalenom hereckom vykone a zlom scenari.
-
-
Hlavně nechápu co je to za imbecilni nápady dát produkci takové pecky neověřeným a neznámým lidem. Zpravidla bez jakéhokoliv kladného vztahu k předloze. Výsledkem je pak totální znechucení fanbase a úpadek značky do zapomnění. Už jsme to viděli u Prstenů, Disney star wars aj.
-
-
"překvapí vzhledem věrným devadesátkovým hrám" ?
Zrovna hraju ten poslední TR remaster a fakt ne, není moc věrná. Snad se tím myslí některý kusy oblečení a ten zvláštní hranatej a poněkud starší obličej herečky? To pak jo, hranatá skoro jak v 99ým. ;)
Tahle slečna má dokonce i nějaký ty svaly, stará devadesátková Lara to je taková fest vyhublá silně nalíčená a vystylovaná Barbie s pětkama nacpanýma do krátkýho minitrička s odhaleným bříškem. ;-) Aspoň že jí vybavili jejím legendárním kouzelným pidibatůžkem, tam se dá vždy skrze jakousi pokročilou technologii nacpat hromada pistolí, brokovnic, útočných pušek, celých lékáren, painkillerů a dalších maličkostí do kabelky.
-
Nechci Vám kazit radost, ale ta "šikovná tvůrkyně" (lol) je ta stejná co dělala posledního Indiho a Sola ze Star Wars.
A Sansa Stark je taky krok vedle, protože neumí hrát.
Takže očekávám "the message" a flop.
-
Moc pěkná, vysportovaná postava a opravdu zkrásněla. Herecky si nejsem jistý, myslím si, že Alicia stále bude nejlepší Lara.
-
Diskuze o ... Je to seriál od Amazonu. Prsteny by nezachránila ani Cate Blanchett.
-
-
To je Fallout taky. Ale pravda, na to si tam přitáhli Nolana, Joy a Djawadiho.
-
-
Druhou ředu jsem videl zatim jen dva díly ale první serie je úplnej bullshit...pokud lidem stačí to, že to vypadá jak Fallolut tak ok ale jinak to nedává žádný smysl
-
-
-
Vzhledově to z fotky překvapivě působí mnohem líp než jsem čekal. Přes neproporční atributy vůči zdrojovýmu materiálu se snad v dnešní době každej přenese.
Přes co se ale nepřenesu je, že Sophie Turner je prostě fakt špatná herečka a zatím mě nikde ani za mák nepřesvědčila. Čest tomu jak se vyrýsovala a že do toho evidentně dost dala. Tak snad navštívila i hodiny herectví.
-
-
Ano, Sophie vypadá na fotce dobře. Ale to její nedostatek hereckého nadání nezlepší. Bohužel se holka nedokáže zbavit toho dojmu, že je taková "dřevěná".
Však i její historie filmů na IMDB ukazuje, že (s vyjímkou GoT) její nejlepší projekt měl maximálně hodnocení 7/10.
-
-
Jako bude Michael C. Hall vždycky Dexter, tak bude tahle paní vždycky Sansa. Je to marný. Z toho už se nevyhrajou🙂
-
-
Dexter je můj nejoblíbenější seriál, ale stejně bych neřekl, že Michael C. Hall bude vždy jen Dexter. V Six Feet Under byl skvělý. :-) Ale on má výhodu, že je skvělý herec. To pro novou Laru úplně neplatí.
-
-
Už jsem to někde psal v GoT se mi nelíbila, v X-menech se mi nelíbila a mám takového tušáka, že tady se mi taky nebude líbit.
Angelina byla super Lara podle původních her, Alicia byla dobrá podle nové trilogie, tohle - meh. -
za mňa fajn výber. škoda výrazného postprocesingu na zverejnenej "fotke". teraz ešte ako dopadne scenár a produkcia samotného seriálu.