Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Davies182

Resident Evil: Requiem

Ontos

Gothic: Remake

• ahola

Nevěřím tom, že Fable letos vyjde. Za mě určitě Hell Let Loose Vietnam .. Už aby to vyšlo

• RE Requiem, Pragmata, Tides of Annihilation, Forza Horizon 6, Control Resonant, Solasta 2, W40K Dark Heresy a jsem zvedavy na Tomb Raidera, byt letos jen reimaginace prvniho dilu.

• mr.clayman

Na první tři jsem natěšenej taky. Modlím se hlavně, aby ToA dopadl co nejlíp.

• Příjde první Nová Big IP od Sony a také konečně snad i to gtáčko. 

V roce 2020 jsem typoval, že ten "next gen" přijde až tak v roce 2025 (díky koroně) a pak se protrhne pytel. Vypadá to až na rok 2026 a další roky na tom budou možná ještě lépe (27,28)

Jsem konzolista takže můj výběr je čistě konzolový, přičemž takový heroesy nový bych si sakra dal, ale můj nejočekávanější výběr zní takto:

Nová onimusha, Nový resident evil, Crowsworn, Silksong dlc, Nový Bond od IO interactive (vypadá libově), Phantom zero Blade, GTA 6, Wolverine mě sice tolik nezajímá ale z hlediska pokroku pro "nový" konzole to beru jako velkou záležitost, The duskbloods!, Nový Fable, Gothic remake, Pragmata, Nová hra od tvůrců returnal, Nový control, Nová Lara...

Je toho mraky. Tohle jsou jen hry na který jsem si vzpomněl a určitě ani všechno nebudu hrát. Nepamatuju takto našláplý rok, tak snad se povede vydat alespoň většinu her co jsou na letošek plánovaný. Tuším, že rok 2026 bude legendary. 

• FarkyJTV

re:requiem,replaced,crimson desert,phantom blade zero...dawnwalker mozno tiez.to je asi vsetko...

• Strašná bída, já se netěším na nic, protože není na co.. dobře už bylo. Teď jsou časy, kdy se měsíce nebo roky dopředu očekává hra, aby bylo co hrát, mazec. Neberu tuny průměrných her nebo podobných pořád dokola.

Nebýt Arc Raiders, nehraju z nových her vůbec nic. A přádný singleplayer už neumí udělat snad nikdo.. jedna bída vedle druhé.

• medveddd

Jestli tohle napíše po roce 2025 a myslíš to vážně, možná bych se zamyslel, jestli tě vůbec ještě baví hry jako takové.

• A co jsme prosím tě tak úžasného dostali ve 2025? Jo zahrál jsem si Cronos, bylo to fajn, ovšem nic nového světaborného. Teď hraju Arc Raiders, je to fajn, ale tak nějak co dál jako? Po stopadesáté jinak zrecyklované CoD, BF a další hry, dyť je to furt dokola, do toho furt jen nějaké remaky starých her. Ty si asi moc nepamatuješ dobu, kdy za rok vyšlo xy různých pecek různých žánrů, že?

Řekni mi, jaká např. pořádná singleplayer střílečka vyšla? Ale fakt pořádná ze které by sis zase sednul na pr*el a nemohl se od toho odtrhnout? Mě naposledy takto bavil nový Wolf.. a to už je sakra let, od té doby nic..

• medveddd

Mně se z letoška moc líbilo Kingdom Come, Clair Obscur, Split Fiction, Death Stranding, The Alters, Arc Raiders, Peak, And Roger, Cronos... 

A moc se těším, až se dostanu ke Ghost of Yotei, Blue Prince, Donkey Kongovi, Sword of the Sea, Dispatch, Silent Hillu F, Keeperovi, The Midnight Walk (to si chci dát ve VR)... Teď budu kupovat Hell Is Us, na to jsem hrozně zvědavej :)

Nevím co dřív; neříkej, že si tam taky něco nenajdeš :) 

• Presne tak. 

• Morraw

Těším se hlavně na RPGčka. Crimson Desert, Dawnwalker, Nioh 3, Lords of the Fallen 2 a Mortal Shell 2 ??, Solasta 2, DLC ke Grim Dawn a Diablo 4, Phantom Blade Zero a možná shadow drop Fallout 3 remastered.

Moc bych si přál letos nějakou open-world FPS. Třeba nové Far Cry, nějaký Tom Clancy nebo něco podobného.

• 0011

GTA 6, Fable, Fire Emblem a chtělo by to alespoň oznámení nového 3D Maria, upgrade Odyssey je fajn, ale už je to 8 let od vydání

• Lukyz

Na The Blood of Dawnwalker jsem taky hodně zvědavej 🧐
    Dál mám v merku remake Gothic, Paralives (EA), Transport Fever 3 a Bonda v podání IO! 

• iSpirit

Tohle je dost smutný výběr, člověk by řekl, že nic nevyjde.

Saros, Pragmata.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit