Remastery Falloutu 3 a New Vegas už brzy. Chystá Bethesda další překvapení?
-
tak podle leaknuteho dokumentu a spozdeni diky kovidu ty mel byt remaster F3 byt jistota, ale o FNV velice pochybuji, protoze Tod nema rad uspesne fallouty, ktere nedelal bethesda 😀
-
-
Nevím jestli to závisí až tolik na Toddovi, jako spíš na tom že New Vegas mělo hodně násilného obsahu a morálně šedých voleb. Což mi nesedí k politice současné Bethesdy. Jestli se kdy dočkáme remaku, tak se spíš obávám cenzury a celkové kvality.
-
Přesně tak protože je to blb. Jinak už by dávno byl alespoň remaster jedničky a dvojky ale Tod a celá Bethesda dělají že první a druhý díl vůbec neexistují (včetně New Vegas) že to vlastně celé vymysleli oni.
-
-
Remaster prvních dvou by nikoho moc nevytrhnul, kdyby to nechali ve 2D. Prostě Fallout v trochu vyšším rozlišením a možná vylepšeným ovládáním. Zásah do mechanik jako odchytání exploitů na nekonečně peněz a podobně, by fanoušci neodpustili. Maximálně by si mohli víc pohrát s dabingem.
Reimaginace prvních dvou do 3D by nebyla zrovna legrace. Vzhledem k běžnému tempu Bethesdy by to trvalo věky a pochybuju, že by to zvládli tak, aby to fanoušci přijali bez problémů. To ať radši dělají na něčem novém a staré Fallouty veřejně dají se vším všudy k dispozici moderům jako to udělali s Arenou a Daggerfallem (za což mají u mě celkem významné plus).
-
-
co se tyce tahovych "izometrickych" rpg, jak jsou porad v kurzu, jak je videt o larianu, takze bych se toho nebal
a co jsem tak videl, tak moderi predelavaji F1 a F2 do enginu F4
https://www.youtube.com/watch?v=O1actmxI6fM
https://www.youtube.com/watch?v=AwJlcesILvY
ale nejsem si jisty, jestli pokracuji nebo je stopnuli
-
-
Na předělání (rozhodně ne jen remaster) do jiného top-down enginu by museli ten engine mít na úrovni toho, co má Larian. To není žádná legrace.
Mody jsou fajn, ale obecně jsou přijímané mnohem lépe, než kdyby něco takového za nemalý peníz prodávala přímo Bethesda. Mám rád Daggerfall Unity, ale taky si nedovedu představit, že by to dopadlo dobře jako komerční dílo pod Bethesdou.
-
-
-
Bethesda je banda lenivych flakacov, ten ich engine ma tolko nacitacich obrazoviek, ze zacina byt vhodny akurat tak na Football manazera
-
-
-
Pokud to bude jako Oblivion, že pod UE5 vrstvou poběži puvodni hra, tak dekuji, nechci.
-
-
To já zase jo. Těším se na tu myriádu nových bugů, které vykouzlí úsměv na mé růžovolící tváři.
-
-
Aj v podnadpise (krasne slovo) sa pise, ze su “na spadnutie”, takze nebudes sklamany…..
-
-