Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit
    "Filmový Silent Hill: Noční můry rozhodně nedělá předloze ostudu"

😂.

Jak se přiznat, že netušíte, o čem je SH2. 

• Zajímalo by mě jak to Šárka s Kubou vidí v procentech. Protože třeba na ČSFD to má pouze 49% a tudíž je to srovnatelný s celkem špatným a neúspěšným Resident Evil: Raccon City. A zahraniční recenze taky nic moc, jak už zde pár lidí píše. 

Ale chápu, že se to někomu může líbit. Ja před nedávnem viděl poprvé Grindhouse: Auto zabiják, což taky není moc dobře hodnocený (nejhorší tarantinovka) a byl jsem z toho filmu celkem nadšený. Pravda, taky jsem nic extra nečekal. 😀

• Corvus

Český MovieZone 5/10... FFF (defraudant) František Fuka 60 %. Ale i tak se opatrně těším.

• houmrhoumr

no nevim, proste mrknu a uvidim

• Morraw

Z toho traileru mě to úplně nezaujalo. Hlavně ten herec hlavní postavy mi tam nesedí, ale jestli to přitáhne lidi k Silent Hillu, tak fajn. Mě se líbil ten první film. Bylo to hodně atmosférické.

Jsem celkem překvapený, kolik se těch filmů a seriálu chystá. Ja jsem naposled viděl Mortal Kombat a dávno předtím AC, Warcraft a nebo Need for Speed. Všechno to je tak na úrovni Uwe Bola jen s trochu vyšší produkční hodnotou.

Mě osobně nejvíc baví CGI animáky. Advent Children/Kingsglaive byly svého času totální nářez. I ty Residenty jsou fajn. Což mi připomíná, že bych se měl konečně podívat na Secret Level.

• mortal kombat mel nedavno reboot, a to nebyla tak moc guilty pleasure jak ten starej

a uz mela bejt venku i dvojka s karlem urbanem/johny cagem, ale posunula se premiera, takze to ted ma vyjit nekdy v kvetnu
      hraje tam treba i sanada

trailer

https://www.youtube.com/watch?v=lTBm87PBsOA

teaser

https://www.youtube.com/watch?v=OxIW0QHCJ44

• Saramane

Nevěřím tomu ani za mák, schválně jsem se podíval na zahraniční kritiky,  a i přesto že rottentomatoes považuju za naprosto úchylnou stránku, tak se kloním spíš na stranu agregátu, tamějších 10% se mnohem více potkává s mými po-trailerovými pocity.

"Z hereckých výkonů vedlejších postav na mě opět dýchl poněkud nižší rozpočet a závan ochotnického divadla, který bohužel nejvíc táhne z Jeremyho Irvina v hlavní roli. Ještě bych mu věřila rozervaného umělce, který za celou stopáž snad ani jednou nesedá za volant střízlivý, ale přesvědčivá psychická nepohoda mu zahrát moc nejde. A to je u psychologického hororu přece jen dost zásadní."

Tato slova od Šárky myslím hovoří za vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit